reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Dziewczyny a ja mam prośbę, poniewaz chce kupić ten zestaw : www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1299
bo kocham te gondole windoo i te foteliki, a niestety nie mam mozliwosci zobaczenia na żywo tutaj w irlandii tego wózka to prosilabym te z Was które będą w sklepie widziały ten wózek aby trochę dla mnie potestowaly go!
Wogole to chciałam high trek'a z ta gondola ale kolorystyka sama chlopieca,a tu mam piekny fiolet ;) dla mojej niuni.

reklama
josie własnie wiem ze sie nadaje. W sumie jeżeli zdecyduje sie go kupic to nie cały 4 w 1 tylko tą część spacerową. Bo reszte od znajomych pozycze. A amortyzacje ma bardzo dobrą. Cena nowego zabija. Ale uzywane na allegro sa od 600 do 1100. Więc juz cena do przezycia.

Miałam X-Landera i w sumie nie mam do niego zastrzeżeń, jednak wadą tego wózka jest to, że w spacerówce można jeździć tylko przodem do kierunku jazdy, a np moja Hania do roku bardzo płakała gdy jeździła wózkiem i mnie nie widziała, dlatego zmieniliśmy wózek na mutsy, który mam do dzisiaj i jestem bardzo zadowolona. W Mutsy można spacerówkę montować i przodem i tyłem do kierunku jazdy.

Wracając jeszcze do X-Landera to ma małą gondolę i na krótko nam starczyła.

Jeśli chodzi o fotelik samochodowy X-Landera to ma bardzo niewygodny fotelik - szczególnie budka jest bardzo dziwna, włożyć noworodka to nie problem, ale już półroczne dziecko to problem

Hej dziewczyny. Jeśli mogę Wam polecić wózek,. to polecam swój :) Mam tako princess: główne zalety: jest lekki, ma duże pompowane koła, bardzo dużą gondolę - co przy porodzie letnim świetnie sie przydaje-mój maluch ma 7 m-cy i jeszcze mieści sie w niej razem z grubym kombinezonem - także zimę przejeździmy. Zarówno gondolę jak i spacerówkę można zapinać przodem i tyłem do kierunku jazdy. A co do xlandera...ma go moja sąsiadka i maluch w tym samym wieku: narzekają na małą gondolę, która ma dość szpiczasty kształt i dziecku szybko brakuje miejsca-już od grudnia jeżdżą w spacerówce no i na niemożność zamontowania spacerówki przodem do mamy-to naprawdę przydatne przy mniejszym dziecku. Dodatkowo rozstaw kół w xlanderze nie przechodzi przez bramki wejściowe w sklepach: muszą wjeżdżać przez kasę albo otwierać całą bramkę. Mama czerwcowa 2011

ps: jeszcze jedna zaleta tako princess: dno w gondoli można podnosić na kilka stopni aż do pozycji siedzącej, co dziś, kiedy krasnal jest ciekawy świata też nam się bardzo przydaje

Ostatnia edycja:
Ja Wam powiem ,ze mimo, iz jestem caly czas chora na quinny, to ostatnio w sklepie ogladalam Jane Rider i nono musze powiedziec, ze jest super.
Co prawda nie kupie, bo mi sie gondolka nie podobala- fajna, ladnie wykonana ale lekko mala w moim odczuciu.
Ale Jane ma inne fajne wozki :tak:
Bede chyba brala pod uwage takze Jane

Mi się osobiście podoba x-lander, w sklepie miałam okazję dokładnie obejrzeć, pojeździć nim trochę i na dzień dzisiejszy to jest mój faworyt!

X-LANDER XA 2011 3w1 TORBA+FOTELIK@ (2086636878) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja chcę też ten model, bardzo mi się podoba, ale zakochałam się w tym kolorze:

WÓZEK SPACEROWY XA + GONDOLA + FOTELIK kolor DESERT firmy X-LANDER kolekcja 2011 | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmie

Moja siostra ma jeden z tych wózków Wózki dziecięce Bolder SD, Implast, Galeria Babby i też jest zadowolona. Fajną funkcją jest w nich to, że spacerówka może być ustawiona przodem do kierunku jazdy lub tyłem, czego nie ma w X-Landerze.

reklama
Dziewczyny a ja mam prośbę, poniewaz chce kupić ten zestaw : ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: ELEA 2012 (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik
bo kocham te gondole windoo i te foteliki, a niestety nie mam mozliwosci zobaczenia na żywo tutaj w irlandii tego wózka to prosilabym te z Was które będą w sklepie widziały ten wózek aby trochę dla mnie potestowaly go!
Wogole to chciałam high trek'a z ta gondola ale kolorystyka sama chlopieca,a tu mam piekny fiolet ;) dla mojej niuni.

Co nie mówisz...byłam w sobotę w Zamościu właśnie w tym sklepie...ale nic straconego pojadę jeszcze raz jak będę odbierała krzesełko to wykonam nim jazdę próbną ;D

Do góry