No to chyba mam już swój typ, prawdopodobnie zakupimy wózek TAKO LARET tylko nie jesteśmy jeszcze pewni co do kolorystyki dlatego, że jest bardzo duży wybór, a do tego wchodzi nowa kolekcja Laretów zrobionych z imitacji lnu i bardzo fajnie te wózeczki się prezentują. Niestety tej nowej kolekcji jeszcze nigdzie w necie nie ma, ale udało mi się znaleźć jedno zdjęcie (w sklepie stał taki ale kolorystyka odwrotna, jasna góra a dół ciemny)
Zobacz załącznik 452131
Wózek odpowiada nam pod każdym względem. Świetnie się prowadzi, szybko i łatwo się składa, po złożeniu mieści nam się do bagażnika, co było najważniejsze dla nas, spacerówka wpinana przodem i tyłem do kierunku jazdy i generalnie wielkich minusów nie zauważyliśmy. Jak dla mnie to torba mogłaby być większa, no ale widać, że tu postawili na design a nie na pojemność.
To jeszcze jeden z laretów, ale już z innego materiału:
Zobacz załącznik 452140
Ja generalnie gustuję w takiej kolorystyce, jak na zdjęciach, które zamieściłam, ale wybór jest naprawdę duży. Ramy wózka są w kolorach tapicerki, co akurat w tych bardziej wyrazistych kolorach średnio mi się podoba.
mlodak - byliśmy w Grójcu w Jowisiu i w Chabrze. Do Chabra nie ma co jechać, bo jeśli chodzi o wózki to wybór kiepski. Mimo, że w Jowisiu mniej miejsca, to mają sporo do pokazania. W sumie to żałujemy, że jednak nie pojechaliśmy tam na większe dzieciaczkowe zakupy, bo jest tam wszystko i taniej.