reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
mi ten fyn tez sie podoba. u mnie w sklepie fyn4ds kosztuje 1400 zl, tyle ze ja fotelik mam po malym, nie bedzie pasowal do wozka na bank bo inna firma ale nie chce kolejnego kupowac na niecaly rok. popytam znajomych czy nie maja do pozyczenia i wtedy tylko adaptery sie dokupi

Dzisiaj D. zrobił kilka zdjęć Zorką 5 :)

2012-03-27 13.00.54.jpg2012-03-27 13.02.46.jpg2012-03-27 13.08.07.jpg2012-03-27 13.09.22.jpg

i ja już zamówiłam sobie wózek, ale trzeba na niego troche poczekać do odebrania bedzie po świetach. Na szczeście wydatek pokrywa moja mama, uparła sie że wózek to ona stawia wnukowi.:-D

December super ten wózek.

Ostatnia edycja:
fajnie się prezentuje ten wózeczek. Mam nadzieję, że będzie do przetestowania w hurtowniach do których jedziemy w ten weekend:-)

reklama
sporo Fynów jest na ulicach i w hurtowniach.
Zauważyłam też, że sporo mamuś jeździ z wózkami na 4 nieruchomych dużych kołach. Fyn ma przednie niewiele mniejsze od tylnych, jest możliwość blokady do jazdy na wprost. Jeździłam sobie takim nieruchomym 4kołowcem po hurtowni wózkowej i miałam problem z zakrętami (i wyobraziłam sobie zakupy w markecie lub wąskie przejścia w mieszkaniu).
Zaczepiane na ulicy mamusie z Fynami (tak! zaczepiałam obce kobiety z wózkami jedo fyn na ulicy!!!) opowiadały, że jedynym mankamentem jest hamulec - tu faktycznie trzeba mieć silne buty i stopy albo pogodzić się z pochylaniem i ręcznym odblokowywaniem hamulca.

Miłego łażenia po hurtowniach, oby było owocne :)

Do góry