reklama
december
Fanka BB :)
Fyna mi się chciało od początku. Cena dość zaporowa, średnio 2k razem z fotelikiem. Tablica.pl uratowała moje plany
blond_20
Czarownica
mi ten fyn tez sie podoba. u mnie w sklepie fyn4ds kosztuje 1400 zl, tyle ze ja fotelik mam po malym, nie bedzie pasowal do wozka na bank bo inna firma ale nie chce kolejnego kupowac na niecaly rok. popytam znajomych czy nie maja do pozyczenia i wtedy tylko adaptery sie dokupi
december
blond_20
Czarownica
December a ta spacerowka nie ma budki?czy nie zalozyliscie?
baardzo fajny on.
baardzo fajny on.
december
budka jest przekładana z gondolki, oszczędza nam to miejsce
reklama
december
sporo Fynów jest na ulicach i w hurtowniach.
Zauważyłam też, że sporo mamuś jeździ z wózkami na 4 nieruchomych dużych kołach. Fyn ma przednie niewiele mniejsze od tylnych, jest możliwość blokady do jazdy na wprost. Jeździłam sobie takim nieruchomym 4kołowcem po hurtowni wózkowej i miałam problem z zakrętami (i wyobraziłam sobie zakupy w markecie lub wąskie przejścia w mieszkaniu).
Zaczepiane na ulicy mamusie z Fynami (tak! zaczepiałam obce kobiety z wózkami jedo fyn na ulicy!!!) opowiadały, że jedynym mankamentem jest hamulec - tu faktycznie trzeba mieć silne buty i stopy albo pogodzić się z pochylaniem i ręcznym odblokowywaniem hamulca.
Miłego łażenia po hurtowniach, oby było owocne
Zauważyłam też, że sporo mamuś jeździ z wózkami na 4 nieruchomych dużych kołach. Fyn ma przednie niewiele mniejsze od tylnych, jest możliwość blokady do jazdy na wprost. Jeździłam sobie takim nieruchomym 4kołowcem po hurtowni wózkowej i miałam problem z zakrętami (i wyobraziłam sobie zakupy w markecie lub wąskie przejścia w mieszkaniu).
Zaczepiane na ulicy mamusie z Fynami (tak! zaczepiałam obce kobiety z wózkami jedo fyn na ulicy!!!) opowiadały, że jedynym mankamentem jest hamulec - tu faktycznie trzeba mieć silne buty i stopy albo pogodzić się z pochylaniem i ręcznym odblokowywaniem hamulca.
Miłego łażenia po hurtowniach, oby było owocne