reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
Powiedzieliśmy, ale jakoś się tym nie przejęli :-D:-D:-D

no właśnie jeszcze gdyby bagażnik był mały to by mi było łatwiej się z tym pogodzić...on jest duży i pakowny, ale wlot do niego za wąski :-(

A tego wózeczka MUTSY URBAN RIDER nie widziałam... ładniutki, szkoda, że nie ma łamanej rączki, bo jak wczoraj testowałam wózki to jednak łamane rączki są zdecydowanie wygodniejsze, no ale nie można mieć wszystkiego. Muszę gdzieś wyczaić te wózki i zobaczyć.

Owszem rączka nie jest łamana, ale ma regulację coś na zasadzie teleskopu.... nie wiem czy mogę do tego porównać. Moja najlepsza koleżanka ma ten wózek i ja jestem nim po prostu oczarowana. Ona też jest bardzo zadowolona tym bardziej, że kupiła go za 500zł na allegro i tylko gondola była używana 3 miesiące. Spacerówka i fotelik samochodowy nówki sztuki. Farciara no.

No to faktycznie farciara!!:-) W takim razie muszę pojechać i przetestować ten wózio, bo pomyśleliśmy z mężem, że może weźmiemy sobie wózek na raty, to tak tego nie odczujemy.

No to faktycznie farciara!!:-) W takim razie muszę pojechać i przetestować ten wózio, bo pomyśleliśmy z mężem, że może weźmiemy sobie wózek na raty, to tak tego nie odczujemy.

My zdecydowalismy się na zdecydowanie tańszą wersję tego wózka, a wcale nie oznacza, że gorszą. Wózki Baby Boom - zarazpo świętach jedziemy kupować.

Też fajny wózeczek. Już sama nie wiem gdzie mam jechać i oglądać wózki, bo byliśmy w Markach w wielkim Świecie Dziecka i w Smyku Megastore, no i w sumie to nie było wielkiego wyboru z firm, które chciałam zobaczyć... Może przejadę się jednak do tego Grójca za wózkami.

No, my też pewnie zamówimy przez internet, ale muszę być pewna co do modelu, bo w ciemno bałabym się brać.
Albo śmigniemy tam w weekend, albo po świętach.

a my od wczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami wymarzonego wózka :) JEdo Fyn używany plus fotelik maxi cosi cabriofix. Ogromna ulga i nareszcie święty spokój :)

fyn.jpg

reklama
kifsi fajny wózeczek i dobrze że wspomniałaś o instrukcji bo ja swój poprzymierzałam na wszystkie strony ale o instrukcji nie pomyślałam :baffled: no to mam lekturkę ;-)
december twoja furka też fajna, oglądałam w sklepie :tak: i świetnie rozumiem twoją ulgę bo ja też to poczułam :-D

Do góry