kasia.natka
Fanka BB :)
dobre dobreTo trzeba teściom powiedzieć że się wózek do bagażnika nie zmieści
josie tak na prawdę to wszystkie te wózki są do siebie podobne tylko różnią się detalami no i ceną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobre dobreTo trzeba teściom powiedzieć że się wózek do bagażnika nie zmieści
Powiedzieliśmy, ale jakoś się tym nie przejęli
no właśnie jeszcze gdyby bagażnik był mały to by mi było łatwiej się z tym pogodzić...on jest duży i pakowny, ale wlot do niego za wąski :-(
A tego wózeczka MUTSY URBAN RIDER nie widziałam... ładniutki, szkoda, że nie ma łamanej rączki, bo jak wczoraj testowałam wózki to jednak łamane rączki są zdecydowanie wygodniejsze, no ale nie można mieć wszystkiego. Muszę gdzieś wyczaić te wózki i zobaczyć.
No to faktycznie farciara!!:-) W takim razie muszę pojechać i przetestować ten wózio, bo pomyśleliśmy z mężem, że może weźmiemy sobie wózek na raty, to tak tego nie odczujemy.