reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Olu - jeden to byl Mutsy chyba o ile sie nie myle, a drugi to nawet nazwy nie pamietam... musze jeszcze raz podjechac i sprawdzic. No ale niestety, za taki wozek jak mi sie podobaja musialabym wylozyc ok. 3000 (bo jeszcze fotelik w tym), a nie ukrywam, ze jak dla mnie to dosd duza kwota, a jeszcze na dniach auo chyba kupimy... Coprawda moi Rodzice chca placic za wozek, no ale nie bede wybierac takiego za 3 tys.

reklama
No i w koncu ja kupilam wozek uzywany zielony taki jak Madamagda sobie kupila i jeste bardzo zadowolona.Mam nadzieje ze juz od dzis nie beda mi sie snily wozki.Wozek super ma resory jakby byl na paskach.Prowadzi sie jedna reka .I bedzie mi sluzyl do maja 2009.Potem kupuje parasolke .

211576.jpg

IMPLAST VOLANT 3 / VOLANT 4 (321313577) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Iwonka - wozeczek super, no i ta cena!:-) Zazdroszcze, ze juz masz to z glowy!

A ja mam do Was pytanie, bo tak jak pisalam bylismy dzis z Mezem wybierac wozek.. no i znow dwoch sprzedawcow w roznych sklepach, ktorzy widac, ze maja wiedze, namieszalo mi w glowie...:baffled:
Jak to jest z gondola - do kiedy bedzie nam sluzyc?? W pierwszym sklepie, Pani powiedziala, ze najlepiej, zebym wybrala taki standardowy wozek, poniewaz przeciez w zime pewnie bede korzystala z gondoli... Patrzylismy na ABC Design i Implasty - Pani powiedziala, ze gondola juz w grudniu moze byc za mala (75 cm) i polecila Emaljunga lub Deltim (80 cm), jako lepsze, ze wzgledu na gondole...
W drugim sklepie facet powiedzial nam, ze z gondoli to pokorzystamy pewnie z gora 4 miesiace, wiec po co patrzec na te wieksze... w ogole powiedzial, ze jako, iz rodze w maju, to nie ma moze sensu inwestowac w gondole, tylko lepsza spacerowke, ktora mozna na plasko rozlozyc i wlozyc tam tylko wklad taki jak do gondoli... No i znow zglupialam!
Co Wy myslicie na ten temat??

Łaniu ja jestem za 2 rozwiązaniem czyli spacerówka + wkład + fotelik, ale każdy do tego podchodzi indywidualnie ;-) ja mialam wlasnie takie rozwiazanie i byłam zadowolona mimo iz syn urodził sie w grudniu (snieżna zima wowczas była) a na lato juz tylko spacerówka. Ja tak sobie myślę, że od maja bedzie już cieplutko i dziciatku moze byc bardzo gorąco w tradycyjnej gondoli... Ale to tylko moje zdanie :-)

Iwonka
co do resorów w Volancie to jestem też bardzo zaskoczona że jest taki sprężysty, jakby na paskach, a podobno (babka w Hurtowni mi mówiła że w sportowych wózkach nie ma możliwości bujania). Ja dałam za wózeczek 1000 zł ale z fotelikiem, nikt mi nie wierzy że jest używany, nie będe się przyznawać w takim razie;-)

Iwonka, super wózeczek, fajny kolor na wiosnę!!! a ma on pokrycie na rączkę :confused:
co do gondoli, jam tradycjonalistka!!! i właśnie na lato zwolennicka gondoli, miałam dla Mai wkład i boki się w nim załamywały jakoś tak mała kiwała się w nim i jak była mocno opatulona to ok, ale bez niczego to jakos tak zjeżdżała.
dno gondoli masz przeważnie klimatyzowane tzn. w dziurki, poszycie wenątrz bawełniane no mi się wydaje ze jest chłodniej i dziecko moze swobodnie fikać nóżkami i rączkami w tym wkładzie sobie ajkoś tego nie wyobrażam :sorry2:

Hej.
Łania_W
Ja czytałam sobie o Mutsy i bardzo wiele osób wypowiadało się, że trochę przereklamowany (np. materiał płowieje itp), a cena zdaje się ponad 2 tys.
Osobiście zdecydowaliśmy się na x lander xA (początkowo miał być x1, ale te dwa skrętne koła okazały się rewelacją-można jedną ręką prowadzić!!!).
Cena nowego zestawu to ok. 1800 (lub ciut drożej z fotelikiem maksi cosi city lub cabrio). Gondolkę i fotelik kupuję używany (na allegro) i tylko stelaż/spacerówkę nową (w granicach 950zł).
Moje dwie znajome mają te wózki i są bardzo zadowolone.

reklama
Do góry