reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Lania ja sie w wozkach nie orientuje bo na szczescie dostaniemy od siostry meza wiec problem z glowy.Dostaniemy taki model jak w tej aukcji tylko kolor bezowo granatowy Wózek BEBECAR model Tracker BCM (318996000) - Aukcje internetowe Allegro
Dzis w e dziecko znalazlam ranking najlepszych produktow dla dzieci w 2007 roku.
Z wozkow na 1 miejscu jest Graco model quatrtro tour deluxe
Na 2 miejscu Chicco model trio enjoy
Na 3 miejscu Deltim zwlaszcza model xlander xa i ex aequo Peg perego zwlaszcza wozek pliko p3

reklama
bardzo ladny dla dziewczynki ten w kwiatki a ten blekitny Iwonko znajomi maja sa calkiem fajne te wozki, ale jak ja u nich w domu patrzalam sa dosc duze z buda itd nie duze a takie wysokie ale mojej kolezance bardzo pasuje bo mnie nie bo wygladalabym jak starsza siostra na spacerze hehe :-D

Nie juz nie wiem o co chodzi...na zdjeciu jednym jest ta rurka ktora laczy te dwa kolka a na drugim jest wyjeta.....hmmmm dziwne

kochana powieksz zdjecia ona jest tylko jest wozek pod takim katem ze ledwo ja widac ale jest :-) bo sie przygladalam raz tu raz tu

Iwonko dlaczego jesli moge wiedziec ?? ladny

fhttp://www.allegro.pl/item316740534_coneco_pioneer_plus_alu_superpromocja.htmlotelik i cena przystepna

reklama
Do góry