reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Bo sie zle skreca jest ciezki,juz kiedys pisalismy o tym.Ja chcialam go kupic ale jak w sklepie wyprobowalam to zrezygnowalam.Na 3 kolach tak fajnie sie prowadzi ale ja nie ufam tym 3 kolowcom za bardzo. Szkoda ze tego boldera zrobili tak a nie tak jak volanta 4 na skretnych 360 stopni kolach

reklama
Iwonka - a ja myslalam, ze juz zakupilas tamten co wklejalas zdjecia - ten czarny z kwiatami...

Ja jak moj Maz bedzie mial jakies wolne popoludnie, to pojedziemy obejrzec jeszcze tego boldera na 3 kolach... zreszta tyle mam kupuje te na 3 kolach, ze chyba nie moga byc one malo stabilne...

No wiesz ja mam jeszcze drugie dziecko co boje sie zeby zagladajac do siostry nie przechylilo mi wozka. Tam ten jest w planach o ile nie znajde innego.

Iwonko, ale tamten co pokazywalas, to ma tak samo kolka jak bolder 3 wlasnie...

Ja tak jak mowilam, tez jakos nie mam do konca przekonania do tych 3 kol... tu sa niby 4, bo 2 szeroko rozstawione i dwa blisko siebie.. no ale tak jak mowie, jesli tyle mam uzywa tego typu wozkow to chyba musza byc bezpieczne...
Wczoraj jak ogladalam chicco na 4 kolach normalnych, to np. te wydawaly mi sie zupelnie niestabilne! Wozek bojal sie na boki, jakby mial sie zaraz rozpasc... a wozki nowe w sklepie firmowym...:baffled:

Ktory co pokazywalam?????? Ten czarny w kwiatki?
A jesli chodzi o te wszelkie parasolki to one sie tak wlasnie chwieja i mi tez sie to nie podoba.To tylko dla dzieca powyzej roku co zaczyn asamo chodzic moze byc.Wiec ja chce kupic cos co ma duuuza gondole i na 8 miesiecy mi starczy i do maja spacerowka a w maju kupie parasolke wtedy.

Iwonko - no ten co zdjecia wklejalas..:
zzzz.jpg

To Bolder 3 ma podobnie kółka...:
b.jpg

Ja juz zaczynam glupiec totalnie w temacie wozkow...:rofl2:
Ale chyba skoncze przegladanie w necie, bo nie wiem czy to ma jakis sens. Chicco mi sie bardzo podobal, a na zywo, to tak jak mowilam.... Poprostu musze pojezdzic, poogladac, podotykac...
Coprawda widzialam juz fajne wozki w Promenadzie np. Ale ceny juz nie byly takie fajne...

reklama
Do góry