reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Bo sie zle skreca jest ciezki,juz kiedys pisalismy o tym.Ja chcialam go kupic ale jak w sklepie wyprobowalam to zrezygnowalam.Na 3 kolach tak fajnie sie prowadzi ale ja nie ufam tym 3 kolowcom za bardzo. Szkoda ze tego boldera zrobili tak a nie tak jak volanta 4 na skretnych 360 stopni kolach

reklama
Iwonka - a ja myslalam, ze juz zakupilas tamten co wklejalas zdjecia - ten czarny z kwiatami...

Ja jak moj Maz bedzie mial jakies wolne popoludnie, to pojedziemy obejrzec jeszcze tego boldera na 3 kolach... zreszta tyle mam kupuje te na 3 kolach, ze chyba nie moga byc one malo stabilne...

No wiesz ja mam jeszcze drugie dziecko co boje sie zeby zagladajac do siostry nie przechylilo mi wozka. Tam ten jest w planach o ile nie znajde innego.

Iwonko, ale tamten co pokazywalas, to ma tak samo kolka jak bolder 3 wlasnie...

Ja tak jak mowilam, tez jakos nie mam do konca przekonania do tych 3 kol... tu sa niby 4, bo 2 szeroko rozstawione i dwa blisko siebie.. no ale tak jak mowie, jesli tyle mam uzywa tego typu wozkow to chyba musza byc bezpieczne...
Wczoraj jak ogladalam chicco na 4 kolach normalnych, to np. te wydawaly mi sie zupelnie niestabilne! Wozek bojal sie na boki, jakby mial sie zaraz rozpasc... a wozki nowe w sklepie firmowym...:baffled:

Ktory co pokazywalam?????? Ten czarny w kwiatki?
A jesli chodzi o te wszelkie parasolki to one sie tak wlasnie chwieja i mi tez sie to nie podoba.To tylko dla dzieca powyzej roku co zaczyn asamo chodzic moze byc.Wiec ja chce kupic cos co ma duuuza gondole i na 8 miesiecy mi starczy i do maja spacerowka a w maju kupie parasolke wtedy.

Iwonko - no ten co zdjecia wklejalas..:
zzzz.jpg

To Bolder 3 ma podobnie kółka...:
b.jpg

Ja juz zaczynam glupiec totalnie w temacie wozkow...:rofl2:
Ale chyba skoncze przegladanie w necie, bo nie wiem czy to ma jakis sens. Chicco mi sie bardzo podobal, a na zywo, to tak jak mowilam.... Poprostu musze pojezdzic, poogladac, podotykac...
Coprawda widzialam juz fajne wozki w Promenadzie np. Ale ceny juz nie byly takie fajne...

reklama
Do góry