reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Iwonka, to prawda, że tak jest z parasolkami. Niektóre mają coś takiego jak ta moja, że jest taki jakby mini podest do stania dla starszego dziecka, i można go też używać (naciskając nogą) do podnoszenia przodu przy podjeżdżaniu pod krawężnik).

reklama
O widzisz jednak dobrze opisalam swoje wrazenie a jak jest jeszcze gondola to chyba i napewno jeszcze ciezej podjechac pod kraweznik... no ale ja jak kupie parasolke to pozniej jak dziecko bedzie juz chodzic.

Wczoraj byłam u znajomych gdzie jest 9-miesięczny chłopczyk. Jego mama kupiła mu spacerówkę Graco Spree, i teraz jest niezadowolona, bo mówi, że oparcie nie podnosi się do pozycji pod kątem 90 stopni i dziecko na spacerze albo musi siedzieć nieco odchylone w tył (a tego mały nie chce i się denerwuje) albo siedzi prosto nie oparty. Więc też trzeba to brać pod uwagę przy zakupie spacerówki..... generalnie trzeba się zastanowić co będzie za pół roku, za rok, jakie wtedy będą potrzeby. Ale to właśnie jest trudne jak się ma pierwsze dziecko - sama kupiłam Graco mirage plus, w którym nie podnosi się podnóżek (jak kupowałam, Maks był jeszcze mały i wózek był ok, ale jak podrósł to już się okazało problemem...).

A najlepsze ze babka mi polecala tego coneco V3 ze juz sprzedali 11 sztuk i nikt nie reklamowal ich do tej pory

No i ogladalam tez dokladnie peg perego pliko3 i A3 jak wyglada z gondolka bo miala akurat za 250zl z ktorej pozniej sie sciaga to obszycie i sluzy jak spiworek dla dziecka

I zdecydowałaś się już na coś? Jak te trzykołowe wózki?
Jak wygląda pliko z gondolką? Czy tę gondolkę się montuje na rozłożone siedzisko czy jakoś się ściąga to obicie z siedziska (chyba nie)?

Tak mozna zdjac ten material i polozyc gondolke na samym stelazu i przelozyc budke do gondolki,bo to jest gondola bez budki taka.Ladna i duza,myslalam ze bedzie mniejsza.

A i dzis dzwonila do mnie ta pani z fabryki od tego wozka czarno bialego i zapewniala mnie ze wozek jest stabilny ten na tych 3 kolach,tzn to sa i tak 4 ale tedwa przednie se obok siebie co jednak jest szerzej niz tylko przy jednym kolku w wozku.No powiedziala ze decyzja nalezy do mnie,ktory wybiore.No i dwa lata gwarancji

reklama
Obejrzalam dzis na zywo wozek, ktory chcialam kupic.. chicco trio for me...
Beznadziejne wykonanie, odpada.:-( I znow poszukuje wozka od poczatku...:-(

Do góry