reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Rewelacyjny V-Cross.4, lub 3 kołowy wózek o głębokiej i sportowej wersji. waga z kołami 14 I GONDOLĄ W KOMPLECIE. kg.waga samej gondoli 5kg(dł74cm gondoli..po złożeniu stelaża./szer 28cm-dł 86cm/szer kół 48przód - 65 tył /wszystkie koła demontowane/blokada przdnich kół -obrotowe koła przednie-łożyskowane tylne -regulacja oparcia, barierki , twardości zawieszenia -obrotowa spacerówka/QUINNY STYLE z osobą budką do wersji spacerowej.obrotowaspacerówka. !tył-przód dziecka -Gondola składana /uchwyt w górnej części budki! -hamulec na linki duża torba na zakupy -automatyczne zamykanie gondoli na stelarz -5 punktowe pasy z super miękką wkładka do środka - kapka do wersji spacerowej gratis /fotelik z kapką i budką. -dodatkowo-opcja/ lekki /, spawany , wykonany częściowo z aluminium.świetnie się prowadzi, wykonany na Niemickich podzespołach. Wyprodukowany zgodnie z norma EN1888 NAJNOWSZA KOLEKCJA POLSKIEJ FABRYKI-SPRZEDAŻ BEZPOŚREDNIA EXPORTWózejk posiada gwarancje producenta na 2 lata..kolory:czerwień/pistacja-szary/błękit-kwiatybrąz-krem/czarno-białe kwiaty/czarny-srebrny/czarno-niebieski-bordo-kwiaty,filoet-kwiaty/czarno-czerwonybeż-krem/koła do wyboru.więcej info:kontakt-e-mail./jest również tańszy modelMAX-na allegro.i travel-cot-kojec/Deryan-na allegro.Komentarze pod aukcjami.więcej zdjęć i info w razie kontaktu.Istnieje mozliwość zamówienia indywidualnie koloru.

To jest na wyposazeniu

reklama
No to fajnie Iwonka mam nadzieje że wszystko z tym wózkiem bedzie ok bo mi też juz sie śnia po nocach :tak: my pewnie kupimy jak juz to w kwietniu wiec może już go bedziesz miała sprawdzonego ale jakby to powiedzieć ufam waszym wyborom

Czesc dziewczyny,
jestem tutaj po raz pierwszy. Mój synek ma juz 10 miesiecy i "jeździmy" wózkiem TRITON 3w1. Wózek super, zwrotny, lekki, ma gondolke, spacerówke i fotelik samochodowy. Bardzo polecam.. teraz korzystamy ze spacerówki. oparcie wysokie, pochylane jak fotele lotnicze. bartek ciagle podczas spaceru ucina sobie drzemki. A dla mnie wielką zaleta jest waga wózeczka stelaż 10 kg + ok. 3 kg gondolka lub spacerówka lub fotelik. kosztował 1199 zł., to jedna z niższych cen . zamówiliśmy w sklepie internetowym.
sklep internetowy NANU-NANA
1061.jpg

Tak wyglada ten wozeczek co planuje kupic w calej okazalosci :tak:No i te koloka wybralam jednak....:sorry2:

3.jpg

Załączniki

• z.jpg
    z.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 153
  • zzzz.jpg
    zzzz.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 33
  • zz.jpg
    zz.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 151
  • zzz.jpg
    zzz.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 154
  • zzzzzz.jpg
    zzzzzz.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 154
Iwonko - wozek wyglada super na zdjeciach. Zamowilas juz? Daj znac jak juz obejrzysz go na zywo.:)
Ja jednak zostane przy chicco trio for me, wczoraj pokazalam go mamie, spodobal jej sie, wiec teraz tylko czekam na jakas wolna chwile, kiedy bedziemy mogly gdzies jechac i go obejrzec, a zamowie przez allegro pewnie, bo taniej.

reklama
Łania mi tylko jedno w tych parasolkach nie odpowiada jak je kilka dni temy macalam,ale to i ty sama musisz zobaczyc na zywo a raczej wyczuc.Jak bierzesz wozek za raczke (mowie teraz o zwyklym nie parasolce) i robisz manewr jakbys chciala podjechac pod kraweznik i normlanie naciskasz w dol raczke i przod wozka sie podnosi a w parasolce nie........jest on sztywny taki ze ciezka go przechylic do tylu ...nie wiem czy wiesz o czym mowie ale to sprawdz sobie sama :)

Do góry