reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Dzieki i ten mam zamiar kupic wlasnie :)A do tego parasolke czarna w biale kwiatki i spiworek :)
3.jpg
3.jpg

reklama
NOWOŚĆ @@@ VIPER V3 @@@ - GONDOLA + SPACERÓWKA (304978822) - Aukcje internetowe Allegro

A ten nie jest podobny?

Iwonka bardzo podoba mi sie ten wózeczek ktory pokazałas i te czarne kwiaty:tak: i dla mnie akurat bylby odpowiedni a powiedz mi to jest gondolka+spacerówka bo nie pokazali spacerowki ale tak napisali bede wdzieczna jak napiszesz co bedziesz póżniej wiedziała bo mi sie wydaje ze wy znacie sie najlepiej bo ja nie bardzo i nie mam gdzie tego poogladac

Iwonka, czarno białe kwiatki - rewelacja!! Będzie śliczny :tak::tak:
A koła jakie weźmiesz, wiesz już?

Iwonka - jedno pytanko, bo pisalas, ze Bolder 3 ma kola skretne, ale nie wzielabys go, bo 3 kola... a przeciez to niby trzecie ma dokladnie tak samo podwojne jak v-cross wlasnie chyba??:baffled:

Ten moj wozek ma mozliwosc montazu spacerwoki tylem i przodem do kierunku jazdy:tak:,gwarancja 2 lata,fotelik w komplecie tez mocowany na stelazu:tak: no i super dodatki sobie do niego znalzlam :-p:-) a viper nie ma obrotowej spacerowki,nie ma fotelika do kompletu ,gwarancja na rok,no i kolory........nie dla mnie ;-)
Łania bo ja juz mam dosc szukania wozka,juz dzwonilam do tej fabryki co produkuja te wozki i inne takze jaki klasyczne itd ,wydaja sie byc porzadna firma.Sa tez modele na 4 kolach z tym ze dwa kola przednie sa mniejsze...tu mam wszystko za 1000zl a bolder z fotelikiem 1800zl wiec roznica jest ....Mimo ze mam sponsora na wozek to jednak szkoda mi tyle kasy wydawac,A kiedys kupie jeszcze sobie parasolke jak dziecko bedzie samo chodzic i juz :-)I bede miala wszystkie wozeczki jakie chce:-p:-p:-pMusze tylko zdecydowac jakie kola do niego wezme czy te pompowane jak pokazane na modelu z kwiatkami ktore waza 4 kilo......
315469816_3

czy te piankowe,plastikowe nie wiem co to jest,w kazdym badz razie pani mi polecila ze wzgledow wagowycgh wlasnie te : ale podobno oba sie tak samo prowadzi bo ma skretne kola wlasnie
315469816

oki, teraz rozumiem:) a jest mozliwosc dokupienia fotelika do tego wozka o ktorym mowisz?
Ja narazie trzymam sie tego chicco, ale tez uwazam, ze troszke duzo kosztuje... a i tak przeciez mamy duzo wydatkow.

reklama
Do góry