reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

No ja po kolejnych przemysleniach nad wozkiem nie zmienilam narazie zdania - chicco trio for me.:-D Zobaczymy co bedzie jak pojdziemy ogladac z Mezem, a pozniej z moja Mama, ktora finansuje to "wielkie przedsiewziecie".:-D

Olu - ja wlasnie chce kupic wszystko od A do Z za jednym zamachem, zeby pozniej nie szalec z dokupywaniem czegos...

reklama
Wczoraj Majóweczki byłam w sklepikach z wózeczkami i już wiem, co kupię.

Ponieważ chciałam tradycyjny wózek, to zostaje przy ROANIE (muszę tylko wybrac kolorek), a na późniejszy okres kupię taką spaceróweczkę, jaką kupuje Ola, albo Hauc Traxx Jaguarra :-):-):-).
Mnie nie zależy na lekkim wózku, bo mieszkam w domu, więc nie będę go nigdzie wnosiła. Jesli chodzi o składanie, to też nie problem, bo do mojego Yarisa, to się żaden nie zmieści :-D, dlatego muszę zmienić samochód. Z kolei do samochodu męża wchodzi każdy wózek bez problemu (ma kombi).
A potem kupimy taką zgrabniutką spaceróweczkę :-)

Oglądałam wczoraj bardzo różne wózeczki-m.in. CONECO, bo dziewczyny tu go pokazywały. jednak na zdjęciach wyglada on o wiele lepiej niż w rzeczywistości.
Najbardziej mnie zniechęcają te spacerówki, które nie rozkładają się całkiem na leżąco np. Quinny.
Podobał mi się też wózeczek GRACO, o kótrym tu piszecie. Jednak jak dla mnie on jest troszeczkę za mały-tzn. gondolka.

Z kolei dla miłosniczek tradycyjnych wózeczków znalazłam wczoraj cos takiego jak wózeczek Tutek Piotruś... naprawdę bardzo fajny i porządnie wykonany. Na paskach :-) i w niewielkiej cenie Producent w

Kathy o quinny buzz jest chyba nawet specjalny wątek w dziale "polecam - odradzam".

Mój mąż właśnie pojechał odebrać nasze peg perego :tak::tak:

reklama
Do góry