reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Iwonka - ja mam Peg Perego na stelażu Caravel z gondola Navetta. Rączka w całości. Mam też do kompletu fotelik Primo Viaggo, który wpina się do stelaża wózka plus baza do auta.

Łania - ten moj wózek jest bardzo podobny do Chicco, w zasadzie ma prawie identyczną gondolkę.

Załączniki

• Peg04.jpg
    Peg04.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Iwonka na gg wysłałam Ci link do peg perego.

Agusiaa, czy z tego wózka peg perego korzystał Twój synek? Czy jesteś zadowolona? Jak spacerówka? ciekawa jestem bo ta spacerówka to jest to czym (między innymi) będzie jeździć moje bobo.

A nie, mój jednak inny - będę miała pliko 3 czyli parasolkę, a tu mowa o innym stelazu. Ale ogólnie co sądzisz o peg perego Agusiu?

Olu - Mieszko jeździł innym wózkiem, więc nie mam osobistego doświadczenia z Peg Perego. Wiekszość moich znajomych używa wózków tej firmy i słyszałam same pozytywne opinie od nich.
A co do spacerówki to nie kupowaliśmy tego modułu do Peg Perego, bo ta którą jeździ teraz Mieszko jest ok (delti - frog)

faktycznie ten peg perego podobny do chicco... teraz pytanie ktory bedzie lepszy i ktory kupic, ech.:no:
Mnie niestety czeka wiekszy wydatek, bo nie mamy ani spacerowki, ani gondoli, ani fotelika... dlatego tez szukam wielofunkcyjnego, bo jak wszystko naraz sie kupi, to z reguly taniej wychodzi... Pozatym podoba mi sie w fotelikach funkcja nosidla i to, ze mozna je wpiac w stelaz.

Dokładnie Łaniu, ja juz teraz bym nie kupiła fotelika którego nie można wpiąć do wózka! Tak zrobiłam przy Maksiu i potem baaaaardzo żałowałam tej decyzji.
A teraz jak myślę o tym że będę musiała z dzidzią odwozić Maksa do żłobka i przywozić go, to na myśl o tym ciągłym plątaniu się z pasami przy wpinaniu fotelika do auta od razu wiedziałam, że musi to być fotelik z bazą!
MIałam opcję Inglesiny Zippy z fotelikiem z bazą, ale po pierwsze Maja zwróciła mi uwagę, że inglesina ma słaby fotelik, a po drugie właścicielka sklepu w którym kupujęw końcu wózio (żona znajomego) powiedziała że jednak peg perego jest lepszym wyborem niż inglesina, zarówno pod względem fotelika jak i wózka. I tak też zostało.
Nad chicco się szczerze mówiąc nie zastanawiałam. nie to żeby mi się nie podobało ale jakoś nie brałam go pod uwagę.

Acha mam nadzieje ze znajde wozek zanim mi padnie komputer:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo od jakiegos czasu co jakis czas glosno chodzi ze jak go walne to wtedy sie ucisza :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka ja też tak kiedyś miałam z komputerem - przyczyną był psujący się wentylator. Sprawdź go szybko bo ja też waliłam w komputer ale niestety hmmm w ten sposób uszkodziłam sobie różne inne elementy kompa :-(

Widziałaś link ode mnie?

reklama
Ola - no ja wlasnie chyba za duzo firm bralam pod uwage i teraz mam metlik w glowie!:-D

Iwonka - wiatraki trzeba sprawdzic, moze z chlodzeniem cos nie tak, jak glosno dziala... albo za duze obciazenie.

Do góry