reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Iwonka - hehe, my tez szukamy Audi A6 kombi.:-D Tyle, ze rodzinka nam w niemczech szuka i jak bedzie juz cos konkretnego, to tylko pojedziemy odebrac.:-)

Iwonka - co do VW passata - ja jezdzilam, ale nieduzo i mi sie dobrze jezdzilo... Audi jako pasazer jezdzilam, Ople odradzam... Nam wszyscy polecaja Audi, bo tez myslimy o VW i Audi - co prawda Audi drozsze jak cos sie zepsuje, ale ogolnie lepsze auta... no i mi swoja droga podobaja sie bardziej niz VW, tylko drozsze niestety...

My do niedawna jeździliśmy najnowszym passatem, mój mąż go lubił a ja nie. Sama mam opelka, wprawdzie starą astrę (z 1999 roku) ale za to jest to auto niemal bezawaryjne.
Niestety żadna z tych opinii nie jest w pełni miarodajna co do zadanego pytania hihihi

Ze wszystkich naszych wspólnych aut - tzn tych które mieliśmy oraz służbowych męża najbardziej lubiłam zawsze Skodę Superb, no ale to nie jest w żadnym wypadku auto rodzinne. A my zastanawiamy się teraz nad vanem.

mam skrętną oś w Haucku ( przednią , Mutsy ma tylnią), po wąskich korytarzach, torach przeszkód jak luki między fotelem i kanapą i inne slalomy domowe- prowadzi sie rewelacyjnie, jedna ręką- bez problemu. Jak to wychodzi na tzw.łonie natury? nie wiem jeszcze. Zwrotny jest na pewno.

jest tak samo super zwrotny jak miedzy fotelami :tak: Juz przetestowałam z Jasiem ..rewelka :tak:

Iwonka a moze nowość z MAXI-COSI Cie zainteresuje, model MURA4, tylko ta cena....:szok: ale pompowane koła, lekki, wielofunkcyjny, przekładana rączka itd

a ja mam dzisaj szczęśliwy dzień, bo dostałam na Allegro apater do mojej Emmaljungi do fotelika za 100 zł, prawie nowy!!!!!!!!
cieszę się strasznie bo ludzie którzy proponowali mi do tej pory chcieli 200 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: za używany w kiepskim stanie. te adaptery przestali już produkować i stały się chodliwym towarem, ale ja mam już z głowy, ufffffff...
i daję sobie szlaban na zakupy!!!
bo wczoraj wieczrem kupiłam jeszcze chustę wiązaną do noszenia......też za stówkę...a nie wiadomo kiedy ZUS zaszczyci mnie wypłatą ;-)

reklama
Maja, gratuluję zakupu - jak ja żaluję, że w 2005 roku nie kupiłam takiego adaptera od razu z fotelikiem maxi cosi... miałabym z głowy, a teraz to kiszka :-( Ciężko je znaleźć.

Do góry