reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Maja widzialam ten wozek :)
Łania ten tez ladny co pokazalas,moj typ ale cena.... :(((( ja nie kupuje jednak tego chico 4 me uwazam ze szkoda kasy nawet jak to nie za moje ....jestem kobieta i wiem ze moj gust sie moze szybko zmienic i znudzic yen wozek a za taka kase to szkoda by bylo.Kupuje raczej ten,nie drogi a ma wszystko.Pisalam juz z kilkoma uzytkownikami tego wozka co go zamowili i jak na razie go chwala,a potem jak mi sie znudzi spacerowka to sobie kupie parasolke jak dziecko skonczy roczek.i tak wyjdzie mnie to tanio.Dzis tez jezdzilam ogladac wozki ,tego typu najlepiej mi sie prowadza jak maja takie kola i sa lekkie w prowadzeniu i zwrotne jednym palcem.Acha widzialam Implasta boldera na 3 kolach i on ma przednie kolo skretne ale ze jest na 3 to go nie biore.

V-CROSS/KOLEKCJA 2008.BEZPOS.Z FABRYKI (315469816) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Zalozylam na innym forum tez watek o opini na temat V crosa,czekam kilka dni,a jak nie to zamawiam.

no to super że się zdecydowałaś :-), bierzesz ten na 4 kółkach??? te dwa mniejsze z przodu, tak?​

Dziewczyny, dziś wpadł mi w oko wózek z M jak Mama:

Wózek Concord FUSiON+Gondola super wózek od SS (315432255) - Aukcje internetowe Allegro

Co o nim myslicie??

Witam majóweczki!! Wpadłam tutaj na chwilkę z marcowego wątku:-) My właśnie zamówiliśmy ten wózek, a odbieramy za 2-3 tygodnie, więc chętnie podzielę się wrażeniami jak już będzie w domku. Przy "wstępnych oględzinach" w sklepie wypadł rewelacyjnie - jedyną wadą dla mnie jest brak możliwości ustawiania spacerówki przodem i tyłem, ale za to ma tyle ochraniaczy i zabezpieczeń przed niestosowną pogodą, że uznaliśmy to za wystarczającą rekompensatę:tak: Zastanawiałam się nad Nomadem Jane, ale wygrał Concord:-) U nas też rodzice mieli sponsorować wózek, ale przy takiej cenie po prostu dołożą kwotę, którą planowali wydać, a nam też to jak najbardziej pasuje:happy2:
Życzę powodzenia w wyborze wózków, no i przede wszystkim spokojnego III trymestru:-):-)

Tak ten na 4 kolach.....i do wyboru sa na tych pompowanych lub te drugie,wagowo duza roznica ale chyba wezme ten na pompowanych no i maja fajne odblaski.Mam nadzieje ze sie nie popsuje nic w nim szybko.Zreszta jak ma sie popsuc to i w tym za dwa tysiace tez.odpukac.:-pAle poczekam jeszcze kilka dni jak mowilam na jakies opinie z fora .To jest jednak nowosc wiec nie ma za duzo uzytkownikow tego wozka, .....

Acha a kolor to mam na oku ten niebiesciutki lub czarny w biale kwiaty :) jesli ten czarny to dokupie do niego ta parasolke czarno biala do Boldera :) I bedzie super komplecik :)

reklama
Do góry