reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Właśnie zrobiłam przegląd oraz test mojego nowego wózia :-) Przy okazji wkleję fotki, również z Maksem w środku - tzn. jak je zrobię bo on już śpi rzecz jasna ;-) Ach suuuuuuuuuuper wózeczek. A ten wpinany fotelik - bajka!

:-):-):-):-) bardzo się cieszę......ja też uwielbiam swój nowy wózeczek :-D:-D:-D a jeszcze jak se adapter zamocuje z fotelikiem:cool2::cool2::cool2:

Mój mąż się śmiał ze mnie jak powiedziałam że powinien mi kupić lalkę żebym ją sobie w tym foteliku mogła wozić, bo tak to będę musiała pożyczyć od synka Kubusia Puchatka. Stwierdził, że już kompletnie zwariowałam.
No cóż może przynajmniej Maks się pozwoli powozić w spacerówce ;-);-)

ładny:-)
ale nie wiem nic o nim niestety...podobny trochę do Jane Nomad kóry jest baaaaardzo chwalony przez mamy...i cena chyba podobna, zobacz też sobie Jane

No wlasnie mnie tez cena odstrasza... u nas tez moi rodzice powiedzieli, ze finansuja zakup wozka, ale jednak nie bede przeginac i pokazywac czegos w tej cenie:-D

reklama
Na zakup wózka założylismy sobie maksymalnie kwote 1500zł i z tego, co się zdążyłam zorientować, to w tej cenie spokojnie można wybrac fajną "furę" :tak: (bez wzgledu na to, czy chce sie wózeczek nowoczesny, czy wielofunkcyjny)

Do góry