reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Kochane jesteście, dziewczynki, bardzo Wam dziękuję za podpowiedzi :tak::tak: No własnie też zaczęłam wspominać wszystkie rozlane soczki, rozciapciane chrupki kukurydziane, wieczne pranie jasnego obicia wózka Maksia... i chyba zdecyduję się na ten ciemniejszy!

OLU, i ja zgodzę się z dziewczynami...ten ciemniejszy jest praktyczniejszy, a możesz go rozjaśnić wkładając jakiś kolorowy kocyk :):):)

Ola, tak jak piszą dziewczyny, wzgledy praktyczne przemawiałyby za tym ciemniejszym, ale on taki trochę smutny jest... Mi podoba się o wiele bardziej ten jaśniejszy. A z drugiej strony, to pranie chyba nie jest aż takie uciążliwe... Ja tez dosyc często piorę swoje wózki, okrycia z fotelika samochodowego czy krzesla do karmienia i nie narzekam. Ale oczywiście decyzja należy do ciebie:-)

Iwonka, nie wiem jak spacerówka w implascie bolderze, ale w driverze jest calkiem spora. Kubas mieści się w niej do tej pory w zimowym kombinezonie, a do malutkich nie należy :-)

Wiecie co Dziewczynki, jak zaczynałam pisać na tym forum, to byłam w 100% zdecydowana na ROANa, ale wczoraj zaczęłam myslec tez o tym wózku, który pokazywała Iwonka (nie IMPLAST-ten drugi) i mam dylemat :baffled::baffled::baffled:
Bo z jednej strony chcę taki tradycyjny wózek, ale z kolei spacerówki są fajniejsze w tych, które Wy pokazujecie (np. HAUCK TRAXX Jaguar) i teraz sama nie wiem :-(

Zastanawia mnie tylko jedno, czy w tych wózkach, a dokładniej w spacerówkach, dziecko może leżeć na płasko tak, żeby mu nóżki nie wisiały

A ja bylam w sklepie teraz innym z wozkami i ............graco nie kupuje! A tak mi sie podobal ale jak zobaczylam na zywo ta niby gondolke to sie przerazilam! Ona ma ponizej 60cm! To przeciez jest do niczego...
Pola i tu jest wlasnie problem,bo ja tez bym chciala miec gondole ladna duza i tradycujna nawet ale spacerowke chce miec zwinna w miare lekka i wygodna oraz wygladem ladna czyli napewno zadna nie bedzie pasowac z tych wozkow klasycznych.I jednak na duzych pompowanych kolach jest nie dla mnie spacerowka........teraz sobie po jezdzilam i bez dziecak w srodku i bylo mi ciezko wiec ja nie chce ,spacerowka musi byc idealna bo dwa lata bedzie uzywana.Niestety ten coneco jako spacerowka nie rozklada sie na plasko....tzn ma on funkcje kolyski i cale siedzisko przechyla sie do tylu...Ja mysle ze to nie jest takie zle,bo gondola ma 85 cm czyli jest wielka i ma podnoszone oparcie wiec do 9 miesiaca pewnie dziecko sie po wozi w niej a takie juz dziecko mozna normalnie w takiej pozycji w razie gdyby zasnelo na spacerze przewozic jakby w kolysce...

reklama
A ten wozek kosztuje tyle kasy a podobny jest do tego coneco i tez ma funkcje kolyski w spacerwoce wózek 3w1 ovo brevi nowość w polsce+GRATISY (305874561) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

V3 CONECO SUER GRATISY PEWNY SPRZEDAWCA WYS.Ozł (310061300) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/coneco-v3-9865/

Tu sa za i przeciw takiej pozycji w wozku ale przypominam ze to dotyczy tylko kiedy dziecko spi i jest male ponizej 5, 6 miesiecy .A mysle ze ta gondolka pojezdzi sie dluzej spokojnie nawet zima w kombinezonie bo juz i tak przy pozycji z oparciem mbo dziecko bedzie ciekawe swiata :)

Do góry