reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
iwonka, widziałam dziś malucha w spacerówce Coneco V3 i nie wyglądało to super:-( mały miał może roczek, wypełaniał całą spaccerówkę a nóżki nijak mu się nie mieściły na tym podnóżku, musiał miec jedną na drugą...no fatalnie to wyglądało powiem Ci...:no:

Juana, no właśnie na tych zdjęciach oba wózki wyglądają jakoś smutno, a w rzeczywistości są ładniejsze. Dlatego trudno mi się zdecydować hihi Dzięki za opinię! :tak:

Juana, tak to ten wózeczek. One są w różnych cenach bo to są wersje kolorystyczne z różnych lat - już się zdążyłam zorientować hihi Ten brązowy który pokazywałam na fotkach to jest nowa wersja kolorystyczna z 2008.
Ja mam juz "porządną" spacerówkę do lasu itd. a chcę jeszcze oprócz tego mieć w miarę solidną parasolkę do auta stąd akurat pliko 3. AT 4 też mi się podoba.
Wózio kupię w sklepie u znajomych więc pewnie cena będzie nieco inna niż katalogowa, a u nich wózki z kolekcji 2008 kosztują 1128zł.

reklama
Do góry