reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Polka, całkiem fajny tez wóz! Ciekawa rama.
Muszę sie wam przyznać, że nawet zaczęły mi sie podobać trójkołowce od jakiegos czasu. Wcześniej wydawały mi sie jakieś dziwne, jak taczki trochę... ale zaczynam zmieniac zdanie. No coż, podobno tylko krowy nie zmieniają poglądów...
A tak w ogóle to pdobaja mi sie różne wózki, i te nowoczesne, kosmiczne, i te tradycyjne, klasyczne głębokie. Jedynie nie mogę patrzeć na czołgi typu Taco...

A tak w ogóle to pdobaja mi sie różne wózki, i te nowoczesne, kosmiczne, i te tradycyjne, klasyczne głębokie. Jedynie nie mogę patrzeć na czołgi typu Taco...

Mam taką samą reakcję... i też je nazywam "czołgami" :-D:-D:-D widocznie cos w tym jest

Zgadzam się z Wami w 100% my na początku też sceptycznie podchodziliśmy do trójek:baffled:, wszystko zależy jaka ta trójka jest w tym wózku koła np. są rewelacyjne pod wysoki krawężnik podjechaliśmy bez problemu (dodam że była na nim gondola spacerówka i zakupy bo jechaliśmy nim od auta do domu;-)). Lekko się prowadzi a przy bujaniu nie kółka nie odrywają się od podłogi bo ma amortyzatory i chodzi b. cichutko. Kupiliśmy go w Wa-wie w Jupiterze.

Widzę, że już coraz więcej z nas zaopatrzyło się w wózie :tak: Ja zamówiłam sobie spacerówke peg perego pliko 3 plus fotelik do auta z bazą (jeżeli pamiętacie, pokazywałam dwa zdjęcia, wybrałam ten wózek po lewej, ciemniejszy).
No a duży wózek (gondola a potem spacerówka jako wózek podstawowy) to będzie u nas Emmaljunga po Maksiu, tutaj zmian nie ma.

no własnie kazdej z nas co innego sie podoba ja tez mam taki dylemat ze chce wybrac z tych 3 modeli-quinny speed sx,bebeconfort hight trek,jane slalom pro .
I moze któras miała doswiadczenia z tymi wózkam?tanie nie sa ale pewnie warte tej ceny jak na trzyfunkcyjny a i dodam ma być lekki na 3 pompowanych kołach.
:tak::tak::tak:

Widzę, że już coraz więcej z nas zaopatrzyło się w wózie :tak: Ja zamówiłam sobie spacerówke peg perego pliko 3 plus fotelik do auta z bazą (jeżeli pamiętacie, pokazywałam dwa zdjęcia, wybrałam ten wózek po lewej, ciemniejszy).
No a duży wózek (gondola a potem spacerówka jako wózek podstawowy) to będzie u nas Emmaljunga po Maksiu, tutaj zmian nie ma.

Ola proszę napisz coś więcej o Twojej Emmaljundze, czy byłaś zadowlona i czy jest funkcjonalna?
Moja kuzynka mieszka w Szwecji i ma ten wózeczek. jest zachwycona, ale biorę na nią lekki margines, bo odkąd wyjechała, to wyznaje zasadę "co szwedzkie, to najlepsze na świecie" :-D:-D:-D więc wolę poznać opinię kogoś innego

Pola, jestem z tego wózka baaaaaardzo zadowolona, prowadzi się go jedną ręką, nawet po lesie, śniegu, błocie, łatwo jest nim podjeżdżać pod krawężniki czy zawracać mimo że nie ma skrętnych kół. Ma dużą gondolę, siedzisko spacerówki też jest duże, rozkłada się na płasko i jest długie. Prowadzenie tego wózka nie wymaga żadnego wysiłku.
Jest to super wózek, ale jeżeli ktoś jeździ sporo autem z dzieckiem wówczas potrzebuje drugiej składanej spacerówki (np parasolki) bo Emmaljunga nie jest pod tym względem zbyt wygodna... Dla mnie będzie to wózek podstawowy - stojący w domu, a do auta będę miała parasolkę.

reklama
Podobno Roany to polskie odpowiedniki Emmaljungi.
Ola,a wkleisz zdjęcie swojego wózka? Tzn Emmaljungi.??

Do góry