reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Szopek, ładny wózio! Czy obie fotki przedstawiają własnie ten, który masz? bo wydają się rózne kolorystycznie? Czy te kolorki są jednak takie same a w innych proporcjach?

Spacerówka jest koloru brąz z czerwonym, gondola czerwona z brązem. Te same kolory - odwrotne proporcje.

Co do spacerówki to właśnie ja potrzebuje takiej mocarnej bo ja nie mam gdzie chodzić z małymi kółkami.Centra handlowe poza zasięgiem, zwykłe zakupy - nie lubię- załatwiam przez pośredników ( mąż, rodzice). Poza tym Hauck ma skrętną oś więc nie czuje sie tego ciężaru ( pompowane kółka zawsze nieco ważą).

Iwonka, fajne wózki! Mi się chyba osobiście podoba ten Coneco z wyjątkiem tego że spacerówka nie rozkłada się na płasko. ale w sumie można dzidzię położyć i nogi nie będą jej wisiały - już lepiej żeby miała ugięte do góry a nie zwisające...

A ja spróbuję wkleić zdjęcia dwóch wersji kolorystycznych spacerówki. Bardzo proszę o opinie która się bardziej podoba. Fotelik jest tylko do jednej z nich tej ciemniejszej, ale będzie w miarę pasował i do tej jaśniejszej. Ta ciemniejsza spacerówka ma tę część w jaśniejszym brązie lekko połyskującą (tzn. raczej - nie matową), czego nie widać na zdjęciu. NIe mogę się zdecydować sama. A mąż to by chyba chętnie ze dwa razy więcej zapłacił byle sam już nie musiał oglądać ;-);-)

Załączniki

• PlikoP3Moka.jpg
    PlikoP3Moka.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 38
  • PlikoP3Toffee2007.jpg
    PlikoP3Toffee2007.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 38
Maju Toffee to właśnie ten jaśniejszy ;-) a ten ciemniejszy to nowy kolor Moka. troszkę mnie zdziwiła ta lekko połyskliwa tkanina (ta jaśniejsza bo ta ciemna to jest bardzo ciemny matowy brąz). Natomiast fajne jest rozwiązanie z przypięciem ocieplacza na nózki do barierki wózka (na magnes). No i fotelik (który się niezwykle łatwo wpina do spacerówki) jest właśnie w tym kolorze Moka. Myślę że fotelik by Ci się spodobał, ma fajnie zabudowaną główkę dzidzi.
Dzięki za opinię!!!! I czekam na inne majóweczki, niezawodne ;-)

Ja jednak zdecydowalam ze kupuje ten V3 CONECO + gondola + spacer + fotelik+osłona (310467526) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. albo ten 0052 IMPLAST - WÓZEK WIELOFUNKCYJNY BOLDER 3/4 (305069058) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Bo jednak Graco nie.......bo ma teraz taki podobny to na co mi trzeci??????A ten wielofunkcyjny moze uda mi sie sprzedac...

No ale jeszczer moze mi sie odmienic do maja :)

Pozwole sobie na kilka uwag , tym bardziej ,ze jeszcze nie podjelas ostatecznej decyzji ;-)

Wozek coneco tak jak zauwazyla kolezanka w ponizszym poscie ,w wersji spacerowej nie ma regulacji oparcia jako samej w sobie a tylko kolyskowe przechylenie jej poziomu ( czyli nadaje sie juz dla dosc duzego malucha ) co w przyszlosci bedzie o tyle niewygodne ze dziecko bedzie spalo zawsze z nogami uniesionymi ( mimo regulacji podnozka :-( ).Co do wozka firmy Implast ( boldera) musisz wiedziec jedno - jest to dosc duza i ciezka konstrukcja , same pompowane kola dodaja jej kilka kilo - bedzie duzy po zlozeniu i jesli planujesz przewozenie go w aucie czy tez wnoszenie po schodach to szczerze odradzam.Jako wozek jest wygodny do prowadzenia i tapicerka jest latwa w utrzymaniu czystosci .Spacerowka jest niestety dosc mala i najczesciej kazdy w trakcie jej uzytkowania rozglada sie za wygodniejsza wersja .

reklama
Dzięki dziewczyny za opinie... a ja cały czas myślę.
Zakup wózka może doprowadzić człowieka do szału... niestety jest to chyba najwazniejszy "sprzęt" przy dziecku. Jak kupimy niedobre ubranko za 40zł to go najwyżej nie będziemy zakładać, ale wózek kosztuje mnóstwo pieniędzy i szkoda je wydać w niewłaściwy sposób :baffled:

Do góry