reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Bardzo was proszę o pomoc przy wyborze spacerówki, podoba mi się GRACO SPREE, Chce wydać na wózek ok 450zł

reklama
Myszko, czy Ty też jesteś majóweczką?
Graco spree wygląda ok, sprawdź tylko jaką ma długość po rozłożeniu (żeby służył Ci długo i nawet duże dziecko mogło w nim wygodnie spać na spacerze, żeby mu nózki nie zwisały - czy podnosi się podnóżek?). No i czy zamierzasz w nim wozić maleństwo od początku?

Graco ma jeszcze fajny model mosaic, który składa się jak parasolka, a spree chyba składa się jak to mawiaja sprzedawcy w sklepach z wózkami "w kopertę", czyli zajmuje trochę więcej miejsca w aucie.

Szopek, ładny wózio! Czy obie fotki przedstawiają własnie ten, który masz? bo wydają się rózne kolorystycznie? Czy te kolorki są jednak takie same a w innych proporcjach?

Też mi się bardzo podoba ten wózeczek... właśnie taką spacerówkę chcę kiedyś kupić :-)

Ladnie wyglada wozeczek ale gondolka bardziej mi sie podfoba,spacerowek nie lubie takich duzych i na takich kolach,mam taki wielofunkcyjny na duzych kolach i w sumie spacerowka jest podobna ale mi ona nie pasuje dlatego zmienilam na lzejszy wozek.A wozek stoi praktycznie nie uzywany byl

Dzisiaj jade tez ogladac wozeczki po dotykac a z allegro zamowie:)

Iwonka, jakie wózeczki i gdzie będziesz oglądać?
Ja się wybieram dziś po 13 obejrzeć sobie na żywo kolorki spacerówek w sklepie przy Al. Solidarności, wiem że tam są te kolory które mnie interesują.

A gdzie na Solidarnosci ? po naszej stronie czy po drugiej ?
Myslalam o moze Swiat dziecka...jest tam wybor? i tu niedaleko jest tez taka hurtownia mala....

reklama
Iwonko, w Solidarności między placem Bankowym a Jana Pawła są dwa sklepy po obu stronach ulicy (maja jednego właściciela). Jest tam duzy wybór!
W Świecie Dziecka też jest sporo, tylko oni tam wydają się zainteresowani wciskaniem klientom absolutnie najdroższych rozwiązań jakie mają. Ale obejrzeć można!

Ja w ogóle obejrzę sobie wózki w Solidarności, ale zamówię w sklepie u znajomych przy Dźwigowej. U nich są sporo niższe ceny, np. "mój" peg perego kosztuje w świecie dziecka 1269, a u nich 1128, no a poza tym to jednak u znajomych ;-) oni mają stronę emaluchy.pl (niestety mimo Twoich wskazówek linki mi nadal nie wchodzą)...

Do góry