reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

A ja doszlam do wniosku ze jednak nie moge miec wozka z dwoma raczkami.....bo nie wyobrazam sobie prowadzenia za jedna raczke wozka z dzieckiem a druga reka trzymac starsze dziecko.Musi to jednak byc zwykly wozek nie typu parasolka...

reklama
ja teżwolę z jedną rączką, a z dwójką dzieci to już sobie nie wyobrażam spaceru . nie zawsze będzie chciała iść grzecznie obok, hehe.
fajna pod tym względem jest Inglesina MAx

widze Olu że już zdecydowałaś :) sprawdzalam dzis nasz wozeczek pod względem ściągania pokrowca i prania nie ma problemów :)

Witajcie:)
Potrzebuję pomocy w wyborze wózka. Będę po raz pierwszy mama i nie wiem jaki najlepszy. Wózek musi być wielofunkcyjny: głęboki, spacerówka i siodełko do samochodu w przystępnej cenie, Wózek ma być stabilny na nasze drogi, 4 kółka i z amortyzatorami. Jestem mieszkanką Zabrza - polećcie mi jakieś sklepy nie koniecznie w Zabrzu, mogą być okolice.

witaj, poszukaj kilka postów wyżej, odpowiedziałysmy już na Twój wątek :-) i serdecznie witamy ;-)
a co do wóżka to napisz czy musisz go wnosić po schodach?
też mieszkam w Zabrzu więc wiem że musi mieć dobra amortyzację :-p
no i przystępna cena? tzn. do ilu?

Mieszkam w domku, wiec nie muszę go nosić po schodach, a te pare schodków jakoś dam radę. Oglądam wózki taco, najlepiej jeśli będzie na amortyzatorach. Cena max 1500 zł

jestem maniaczką wózkową więc mam fioła na pukcie wózków ;-)
Tako i wózki tego typu odradzam, po obiadku napisze więcej

generalnie polecam wózkiz dużymi gondoalmi, dla starszej córki miałam wóżek Polak ( w typie Tako) z wkładką i uważam ze na lato to kiepski pomysł. w gondoli dzieko ma bardziej przewiewnie, fika sobie swobodnie nóżkami.
po drugie dobra amortyzacja
w tej cenie polecam Bartatinę:
Bartatina 2008 na pasach, od ręki + gratis, W-wa (310484644) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
do tego wózka pasuje fotelik Romer, ma bardzo dobre testy zderzeniowe
Fotelik samochodowy Romer Baby Safe Plus do 13 kg (305058476) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

reklama
A ja doszlam do wniosku ze jednak nie moge miec wozka z dwoma raczkami.....bo nie wyobrazam sobie prowadzenia za jedna raczke wozka z dzieckiem a druga reka trzymac starsze dziecko.Musi to jednak byc zwykly wozek nie typu parasolka...

no i niestety wózek ze skrętnymi kołami też jest kiepski w prowadzeniu jedna ręką, zaraz ucieka na boki, chyba, ze ma blokadę, mój implast niiestety nie ma

Do góry