reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
I ja nie mam wózka kupionego , ale przecież mamy jeszcze na to czas :) wózek zamierzam kupić jako ostatnią rzecz dla malucha.

Witam. Słyszałyście może jak sprawuje się X-lander model X1? Trochę się napaliłam na ten wózek, ale on jest taki wielki...
Pozdrawiam

Witam. Słyszałyście może jak sprawuje się X-lander model X1? Trochę się napaliłam na ten wózek, ale on jest taki wielki...
Pozdrawiam

Ja go nawet nie widziałam na żywo - ale też mi się bardzo podoba.:tak::tak::tak:Ma cała serię plusów i dla mnie ma 3 minusy:
- nie wiem jak nowe modele ale w starszych siedzisko nie rozkładało sie całkiem w poziom, minimalnie ( ale jednak) pod kątem
- rozkładanie oparcia za pomocą jakiś tam taśm, szumnie nazwane płynna regulacją. Wolałabym coś stabilniejszego
- spacerówka jest tylko w wersji "siedziskiem do świata", nie można jej przełożyć " do mamy" a jak tam wsadzę 7 miesięcznego szkraba ( bo w gondoli na bank dłużej nie pojeździ) to wolałabym jeszcze mieć na niego oko.

Ale nie ma wózków idealnych:-(zależy jak na to patrzeć tylko 3 minusy czy aż trzy minusy...

a z innych opinii https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/x-lander-co-myslicie-o-tym-wozku-prosze-o-opinie-5146/

Dzięki za odp.
Słyszałam też, że gondola jest mała 74 cm. A na plus na pewno te 4 amortyzatory i duże pompowane koła.

Dzięki za odp.
Słyszałam też, że gondola jest mała 74 cm. A na plus na pewno te 4 amortyzatory i duże pompowane koła.
powiększyli ją i ma teoretycznie aż 76;-). Spacerówki z wpinaną gondolą w opcji nie grzeszą obfitością z reguły. Takie 80 lub większe są w typowo gondolowych wózkach ( Roan Marita 84 ).

Ja tez jeszcze nie mam wozka:tak:tzn mam po Vanessce ale go nie chce i tak kupie inny tzn musze sie w koncu zdecydowac i rozpowiedziedz po rodzince,Jakis dobry dziadzia moze kupi:-p:-)

Koniecznie tak zrób :-)
U nas dziadkowie się już zadeklarowali, że kupią maluszkowi wózek :-D

Pola - ja też jeszcze nie mam wózeczka :-( ale mam już upatrzony i w kwietniu zamawaiamy :happy::laugh2:

My też zamówimy wózeczek w kwietniu, bo czeka się ok.2tyg. więc akurat na maj bedzie. Kupujemy Roana (waham się jeszcze tylko między trzema kolorami ;-)).

ja wczoraj w parku widziałam Bartatinę Classic czerwoną z takimi wstawkami w paski kolorowe, wyglądała super, z daleka obstawiałam że to peg perego, ale ja chyba nie zmienię zdania ;-) co do mojej Emmaljungi,
aha przyjrzycie się jeszczetemu wózkowi ..:: BOBO W

reklama
ten wózeczek, który pokazałaś też jest fajowy...ale my chyba jednak zostaniemy przy Bartatinie, tym bardziej, ze tam w cenie jest od razu fotelik :) ale się zdziwiłam,z e kolorki gondolek takie samiutkie tu, jak przy bartatinie

Do góry