reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Ciekawostka. PIERRE CARDIN BASCO. Zastanawiał sie tylko czemu taki tani jest - 500 z hakiem ( przecież i twarda gondola i spacerówka). Na ebayu- znalazłam więcej zdjęć- miedzy innymi jak sie robi z gondoli spacerówkę ( bo ja głupia myślałam , ze sie zdejmuje). Wiem , ze sie na niego nie rzucę...:-):-):-) Niezły bajer - dział example pictures:
BASCO of Pierre Cardin in 4 Designs + RAIN COVER on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 03-Feb-08 18:00:00 GMT)

reklama
ale do spacerówki tez może sie chyba przydać....poza tym u tego sprzedawcy są jeszcze fajne ochraniacze i śpiworki do fotelików, na które ja sie chyba skuszę...bo ten fotelik z bartatiny chyba nie ma osłonki na nóżki..

Mamaija - Najlepszy sklep z artyku

ten tez ma gumowe kółĸa, montaż fotelika itp...

hejka :)

i ja juz po kłopoce :) dzis kupiliśmy wózeczek GRACO DELUXE zielony ( miał być pomarańczowy), ale nie żałuję, kupiliśmy nowiutki za 600zł :szok: (ma wszystko co w standardzie + parasolke w tym samym kolorze )
kupiliśmy od babeczki-ogłoszenie znalazłam na kupie/sprzedam dla dziecka GDA

Minka, to widzę, że jest nas coraz więcej, tych co kupiły już wózeczki. I jaka przystępna cena, super.:-)

to tylko ja ciągle bez wózeczka jestem :-(
Przynajmniej dobrze, że już wiem jaki kupię... waham sie tylko co do koloru

to tylko ja ciągle bez wózeczka jestem :-(
Przynajmniej dobrze, że już wiem jaki kupię... waham sie tylko co do koloru
Ja tez jeszcze nie mam wozka:tak:tzn mam po Vanessce ale go nie chce i tak kupie inny tzn musze sie w koncu zdecydowac i rozpowiedziedz po rodzince,Jakis dobry dziadzia moze kupi:-p:-)

reklama
ja w sumie tez mam wozeczek stoi u znajomem powiedziala ze bedzie czekac do maja jak niechcemy zeby w domu stal ale mysle ze w kwietniu go zabierzemy :-)

Do góry