reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Te plastikowe jak to napisalas sa rozne....na cienkich stelarzach i wogole do d...y. Sa w marketach po 100 z groszami i na allegro tez ,ale i nie maja tych funkcji o ktorych ja pisalam.Moje tez kosztowalo 300zl a teraz widzialam na Allegro za 250 zl .nowe.Nic sie nie giba chwieje nie ma prawea jest sztywne stabilne i nawet ja na nim siadalam swego czasu.:) Polecam

reklama
300zl za taka wygode i taki czas uzytkowania praktycznosc itd to nie duzo a poza tym sprobuj z czegos uskrobac my kupujemy wozek za 300zl a mama daje na niego 150zl ja myslalam zeby wydac na malego jakies 3tys ale wiedze ze obejdzie sie w duzo mniejszej kwocie dzis juz upatrzalam komode za 250zl fajana dobra sprawa

Wiktoria a o jakiej komodzie mowisz? Za 250zl. Ja musze kupic tez mebelki.A tez z ikea krzeselko to tak dla starszych dzieci dobre.

Iwonka o zwyklej komodzie ze skelpu meblowego nie z alegro w sklepie za 300zl mozna miec juz super komode a nawet za 200zl a te krzeselko to faktycznie tandeta co dalas linka a z ikei to jeszcze gorzej wyglada

reklama
Do góry