reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Ja tez mam chrapke na takie krzesełko :tak:
Drewniane nie wchodzi w gre. Sztywne, twarde, zazwyczaj nieregulowane...
Mnie sie podobaja te z regulowaną wysokościa, odpiananą tacką i obowiazkowo pasami (zeby moznabylo przysunac do stołu a nie tylko samodzielnie z niego korzystac), z ceratową "tapicerką", którą mozna łatwo umyć itd... Widziałam takie fajne (marzy mi sie pomarańczowe), ale kurcze nie pamietam teraz jakiej marki...:confused:

reklama
no te 70cm to faktycznie łeee :baffled:
kangurka o takiem mowa kochana ? sa rewelacja i naprawde warto bo sluza dlugo bo bedac w kuchni targac wozek ze soba bez sensu a puzniej amciu dawac albo zeby samo jadlo malowalo :-)

Krzesełko do karmienia Kwiatek z dwoma kółeczkami pomarańczowe, BabyOno / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci

z krzesełkiem to rewelacyjna sprawa ...ja sobie życia nie wyobrażałam z małym Jasiem i bez krzesełka....Ja ustawiałam na pozycje " kubełkową " i miałam dziecko non stop przy sobie w kuchni jak pichciłam ..zabiera mało miejsca i nie wala sie miedzy nogami jak ..te leżaczki i dupaśki
Kupie chyba krzesełko jak Gaja bedzie miała z 3 miechy już .
Wczesniej nie ma sensu :dry:

185061.jpg

185063.jpg

185068.jpg

185071.jpg

185075.jpg

Takie krzeselka to super rzecz.Goraco polecam.Maja kilka stopni regulacji oparcia jak i wysokosci co mozna tez do kazdego stolu dopasowac.Ten model co ja akurat mam ma dwie tacki.Uzywalismy od 5 miesiaca juz az do tej pory jest uzywane:tak::-)

fajne te krzesełka do karmienia. ceny też fajne :szok:
Widziałam kiedyś, w jakimś programie na tvn style, że te plastikowe strasznie sie gibają i może dojść do tragedii, wiec muszę najpierw pomęczyć taki w sklepie czy nie chwiejny jest. Jak sie więc dorwę do jakiegoś sklepu "wózki, krzesełka i inne pierdzioszki" to chyba wyjdę razem z pracownikami przy zamknięciu.Tyle mam macania, jeżdżenia i dowiadywania się. Bójcie sie pracownicy takich sklepów w lubelskiem. Nadejdę .:szok::szok::szok::szok:

reklama
no naprawde rewelacja i ponoc mozna juz ich uzywac jak dziecko zaczyna siadac czyli cztery mc jakies :-) bardzo mi sie podobaja fajnie ze juz taki masz my takie na pewno kupimy bo te zwykle drewniane mi sie nie podobaja i sie wydaja takie dziwne malo praktyczne chyba ze dziecko duze

Do góry