reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

W ramach ciekawostki, jak z reklamy orlenu:
- Ale tu plama na ocelocie jest
- Gdzie? To taki materiał jest.
- Tygrysa wyświniliście!
- Nic żeśmy nie wyświnili! sam sie pewnie za życia wyświnił
.

reklama
Ja kupiłam Implasta który produkuje wózki Bolder, tyle że model Volant, zresztą bardzo podobne.
Jak dla mnie to najlepsze wózeczki i odpowiadające mi pod każdym względem

Jutro wózio do mnie przyjedzie:-):-) mój jest 4 kołowy

:-):-) madamagda kiedys pytalam o cene tego wozeczka niewem czy odpowiedzialas czy ja przeoczylam a wiec powtarzam pytanie ile kosztuje tai nowy ??

widziałam ten wózeczek na zywo ...zarąbisty ! podobo świetnbie sie sprawdza ...ale nie na moją kieszeń :baffled:

jak możesz to pstryknij pare foteczek

:-p
chociaż sobie popatrze :dry::sorry2:

Wklejam fotki sciagniete z netu.

Mysle, ze wozek jest swietny - latwo go zlozyc do auta, jest lekki i kupilam torbe na koleczkach do latwego transportu samolotem. Nie znam jednak zadnych opinii osob, ktore go uzywaja lub uzywaly...
Nie polecam zakupow w sklepie Gluck w Starym Browarze w Poznaniu!

Załączniki

• v8-xplorysidewalk.jpg
    v8-xplorysidewalk.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 52
  • v8-xporypackageOlive.jpg
    v8-xporypackageOlive.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 57
  • xplory-pc-cream_tb.jpg
    xplory-pc-cream_tb.jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 117
  • xplory-pcbb-cream_tb.jpg
    xplory-pcbb-cream_tb.jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 102
reklama
MELEK ten wozek jest poprostu wystrzalowy dziewczyny go kiedys pokazywaly tu na watku jest super esktra "nowoczesny " dla mnie az za bo gdzie ja bym zakypy wcisnela itd :-):-)

niewiem czemu ale jest cos takiego .... ze np ja bym sama nie ubrala bo cos ale bardzo mi sie podoba na kims np swtereki w paski szerokie zdecydowalam sie na bawelniana z cienkimi paseczkami i tak jest chyba z wzokam tez lubie patrzec na wozki a szczegolnie jak sa nie spotykane tylko wtedy te mamusie prowadzace wozek maja takie miny jak bym byla jjakas maniaczka i chciala porwac dziecko albo bog wie co ( bo brzucholka oczywiscie nie widac pod kurtka nawet stowki nie mam wokol moze wieczorem cos kolo tego ale rano i w dzien ) a no wlasnie wierzycie ze maly brzuch male dziecko ja mialam kumpele byla ogromna w sylwestra a w sierpniu rodzila a druga w piatym mc powiedziala ze jest w ciazy a ja niewierzylam ta duza urodzila synka 4210, a ta mniejsza 3300 :baffled:

ale sie rozgadalam. WOgole przy tym pisaniu zostawiam dwie bulki na stole i pies mi zrzarl moje sniadanie, pyszne bulki z powidlami chyba mu smakowyly :confused: ostatnio zjadl pol cebuli jak mi spadla na ziemie :baffled:

Do góry