reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
a jesteściee zadowolone z Graco? bo ja nie znam tych wózków, nie miałam z nimi nigdy do czynienia, a jak kupowałam parasolke dla Kubasa to w dwóch sklepach mi delikatnie odradzali, bo one podobno takie "plastikowe" są, jeden sprzedawca twierdził, ze ma najwięcej reklamacji na kółka graco

L4dY-bIrd ja wciaż mędzę o tym samym.
Pisałaś, ze akcesoria z x landera ( gondola i fotelik) można wpinać do stelaża Haucka Jaguara. Gondole z x landera są dużo tańsze od orginalnych " hołkowskich".
Wyprawki.pl Gondola do w�zk�w x-lander

Mam nadzieję, ze można. Nigdzie nie mogę znaleźć tych informacji.A wtedy było by idealnie wręcz.

Czesc dziewczyny! Dlugo mnie tu nie bylo... Czy ktoras z Was ma wozek STOKKE - ja wlasnie kupilam jasny kremowy i zastanawiam sie jakie opinie na temat tego wozka macie.

Oho!Wystarczyło żwawiej poszukać:
WÓZEK HAUCK TRAXX + FOTELIK + ADAPTERY + PARASOL (298813003) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupytu sprzedaj

Tu sprzedająca wpięła fotelik z x landera wiec dać sie da.

szopek to jest aukcja dziewczyny z forum :)
Własnie od niej sie dowiedziałam o tej mozliwości :tak:
Tylko tak : mozesz wpiąc gondolke i fotelik z x- landera ale tylko takie które były wyprodukowane do 2006 roku sie dowiedziałam ...bo te od 2007 w tych błyszczących barwach mają juz zmienione adaptery :baffled::-p

PIsałam własnie gdzieś wczesniej że lepiej kupić używana gondolke do x-landera za np. 150 zł i wpiąc ja do stelaża jaguara na pare miesiecy ..a potem ją albo zostawic do sprzedaży ewentualnie wózka z całym asortymentem ( zawsze cena większa) albo pchnać za 100 zł :-);-)
A te ordzinal do hauck sa niebotycznie drogie :baffled:no chyba że ktos kupuje cały kompleto za 1500 zł :sorry2:...ale ja wybrałam tą oszczedniejszą wersje z małym " kombinowaniem z x- landera :-p:cool2:

reklama
Czesc dziewczyny! Dlugo mnie tu nie bylo... Czy ktoras z Was ma wozek STOKKE - ja wlasnie kupilam jasny kremowy i zastanawiam sie jakie opinie na temat tego wozka macie.
widziałam ten wózeczek na zywo ...zarąbisty ! podobo świetnbie sie sprawdza ...ale nie na moją kieszeń :baffled:

jak możesz to pstryknij pare foteczek

:-p
chociaż sobie popatrze :dry::sorry2:

Do góry