reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

szopek kozacko wyglada sportowo terenowa fura :-D

Iwonka hmmm a mnie skusilo to ze dodatkowe miejsce na cos bo do konca roku z tesciami bedziemy mieszkac... wiec ech kazdy kawalek szafki szuflady rzecz niezbedna ale z tym "smierdzeniem " moze drewno... wiesz niewiem po ile stoja bo jesli chodzi o lozeczka to u nas w sklepach stoja zaldwie zawsze dwie lub jedna sztuka :baffled: no a tak sklepy internetowe ... chyba sie wybiore na drugi koniec miasta do hurtowni dzieciecej moze tam bedzie wiekszy wybor :confused:

Lady tak lubisz zmieniac wozki czy Ci zaden sie nie dopasowal ? hehe :-)

reklama
ja się ostatnio zadumałam nad x landerem x1. Wcześniej mi chodził po głowie Hauck Jaguar.
Ale dotykałam tylko jednego jakiegoś czołga produkcji chyba z szopy. Jak pooglądam na żywo to sie zdecyduję.

ja wczoraj kupiłam jaguara :tak:
czarno-oliwkowego.Pewnie bedzie u mnie w sobote albo w poniedziałek to ci napisze jak chcesz co i jak .

NArazie kupiłam wersje spacerowa .Gondole dokupie na wiosne z fotelikiem .
Co do gondoli i fotelika to te same modele co do x-landera wchodza na stelaż ..wiec masz róznice w cenie zasadnicza .
Jaguar tańszy a w zasadzie tako samk jak x- lander

Hauck ma skrętne koła ( nie o 360, co mi odpowiada), fajniejszą rączkę, i oś przednich kółek się podnosi bajerancko.
Nowy HAUCK TRAXX JAGUAR 4 + wysyłka 0 (293149300) - Aukcje internetowe Allegro
mi osobiście pasuje taki brąz.
ale:
oparcie x lander ma dłuższe, łatwiej o serwis, nieznacznie dłuższa gondolkę. Wszystkie te gondolki, nosidła, folie od deszczu są tańsze do x landera. Ale muszę dokładnie jeszcze raz sprawdzić i pomacać wózeczki. A z Hauckiem w tym zakresie to trudno, bo to rzadki model w moich stronach.
Napisz jak do ciebie dotrze wózek, jestem strasznie ciekawa.

szopek ..ale ja napisałam że do stelaża hauck pasuje gondola i fotelik z adapterami z x- landera
wiec nie musisz kupować pelerynek na deszcz i innych pierdoł do haucka tylko do x- landera.

U mnie ogólnie jest ciezko z pomacaniem wózka bo u mnie w miasteczku nie ma sklepów z wózkami a do Wrocka mi sie nie chce jechac żeby sobie wózek pomacać .
Ja opieram sie przy zakupie opiniami w innycha portalach jak i pytaniami do mam które juz zakupiły wczesniej wózek tego typu na allegro .

Ale takie coś przeciwdeszczowe co wygląda jak namiot na wózek ( ja tam nie wiem jak to sie nazywa), nie pasuje do haucka bo hauck ma tą osobliwą rączkę.
Zresztą, opowiedz jak dotrze wózek. Lubię takie terenóweczki:-).

szopek !!! rece mi opadaja ;) ....przeciez foli przeciw deszczowej nie zakładasz na rączki ...tylko na sama spacerówke...od daszku do podnóżka ....
Jutro wysyłają kurierem ..wiec wózek będe miała w piątek :)

Kurcze , ja tam nie wiem. nigdy nie zwracałam uwagi na wózki na ulicy. Gdzieś w internecie czytałam o tej folii ale już mi sie myli gdzie. To jest folia do x landera. Kosmiczne troche.

heh, tak czytam i zazdroszcze ;-)
ja mam wozek implast volant 3 i jak bylam w miare zadowolona z gondoli (bo duza i fajna), tak ze spacerowki wcale, cos strasznego. a spacerowka dla mnie priorytet, juz 5-6 miesieczne dziecko w tym jezdzi. ehh
na razie marzy mi sie nowy, ale chyba nie bedzie kasy.. tamten sponsorowal dziadek i nie wiem, czemu od razu nie wzielam tego, ktory mi sie bardzo podobal (quinny buzz).

a ostatnio choruje na ten wozek, moon 4, widzialam w sklepie i jestem zachwycona :-) no ale raczej bez szans :-)
MOON 6 Nowe wielofunkcyjne firmy BabyWelt (290883530) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
aenye co bez szans...szanse zawsze sa ;)

Wyczyśc ładnie swojego implasta ...wystaw na allegro ...dodaj pare groszy i juz masz nowy wózek :)
Albo zamiast dodawac pare groszy to poszukaj niepotrzebnych rzeczy w domu ...powystawiaj na allegro i juz brakujaca sumka ci sie wróci ;) Do maja jeszcze masz troche czasu ...

Powiem wam że ja własnie tak robie ....kombinuje ..
szopek a ja myslałam o zwykłej foli przeciw desczowej a nie kosmicznej ;) heheh

Do góry