reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Sylwia przymierzałam się do niego, gondola dużo plusów spacerówka niestety przeraża mnie trochę bo w nich się nie przekłada siedziska przodem do rodzica. Wielkość mnie nie przerażą mam parasolkę na wypady Espiro - Active 2010 - Wózek Spacerowy - Sklep internetowy Gapek z art. dla dziecka i mamy: fotele samochodowe, foteliki samochodowe, wózki dziecięce, akcesoria dla dzieci, jeździki, maty edukacyjne, kosmetyki dziecięce A tak wolała bym sporą spacerówkę mieszkam na końcu miasta a chodniki są jakie są :eek: w dodatku do lasu, nad morze nie dała bym rady małymi kółeczkami.
Jeśli chodzi o schody ja mam wózkownie na parterze :tak:

reklama
Minka- na bogato. Mnie ujęły adidasko-korko-trampki, przerobione na laczki do kotłowni za pomocą przydepu pięty. Będzie się męczył ze sznurowaniem a chałupa stygnie?

Wiki, doszłam na allegro do strony 5:
-nie urzekła mnie kolorystyka, ale spacerówka ma fajny sportowy sznyt. No i ta nazwa: DAREX MATRIX TIGER
-dla odmiany, urzekła mnie kolorystyka Implast Bolder SD ECOLINE
- bajera, jak się kliknie na zdjęcie, to jest pokaz slajdów MIKADO ASTON
- PRAMPOL twister fajny czarny stelaż, dobry podnóżek, koszmarny napis twister gdzie sie tylko da-szkoda.
- kosz na zakupy taki, ze byś mogła pakować Darka pod spód BABY ACTIVE JET

Szopek pisałaś o Quinny ja jak zobaczyłam jak facet na parkingu go rozbiera na częsci, aby zmieścić do bagażnika (kombi) od razu przepadł wg mojej oceny :p

Szopek pisałaś o Quinny ja jak zobaczyłam jak facet na parkingu go rozbiera na częsci, aby zmieścić do bagażnika (kombi) od razu przepadł wg mojej oceny :p

To co to za quinny był, albo kombi do niczego, a jeszcze lepiej facet do niczego, bo jak można nie zmieścić wózka do kombi, tylko go rozkładać?
Ja teraz mam x-landera xa i do kombi mieści mi się z kółkami, do fiesty też się zmieścił, tylko kółka musiałam odpiąć. A jak była jeszcze gondolka, to po długości bagażnika był stelaż, a obok gondola. A najlepiej mieści się do samochodów M, na stojąco bez składania czegokolwiek.

No właśnie odpinał kółka, gondole... Ja nie wyobrażam sobie czegoś takiego! wózek powinien składać się 1. ręką i bez brudzenia rąk :) Ale to tylko moja opinia :tak:

Wiktoria ale masz wyboru :-) ja bym ci tylko poradzila żebyś patrzyła czy kosz jest na jakiejs stalowej ramie z tyłu , jak ci pisalam dla nas to bezcenne, Zuza tam stoi jak chce szybko gdzieś jechać, jest zmęczona czy stroi fochy. Darek będzie już duży ale na pewno nie raz ci się przyda takie rozwiązanie. Wczesniej bym o tym nie pomyślała

Minka- to, ze facet rozkładał wózek na części pierwsze, to mnie akurat nie dziwi. Przecież nie zajrzą do instrukcji, przecież się nie spytają. Cojones by mu się w jajniki z miejsca zamieniły.
[video=youtube;fSD-9DvANSI]http://www.youtube.com/watch?v=fSD-9DvANSI[/video]

reklama
Wiki- znalazłam real foto tego navaro Sklep DUDEK - Szczegóły produktu: Navara
ktoś o niego pytał:
Wózek ELCAR - polski producent - Wózki Dziecięce - Wózkomania - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

strona producenta ELCAR - Akcesoria dla dzieci / Wózki dziecięce / Foteliki dla dzieci

Wiadomo, zepsuć sie może wózek za 3 bańki i taki za 800 zł. Jednak jakoś w głowie siedzi, ze jakoś tą cenę redukowali i może być awaryjny. Wypady na plażę czy do lasu to duże wyzwanie dla wózka.
Jeśli to brat bliźniak Mikado Boston, to źle.Ten ma raczej opinie awaryjnego. Albo coś walneło w nim , albo "wszystko to nie prawda gdyż". W ogóle to firma jest rewelacyjna bo jak się zepsuło to naprawili:
-Witam posiadam wózek mikado boston.Jestem zadowolona,używam go 5 m-cy.Z firmą MIKADO jest naprawdę dobry kontakt,szanują swojego klijenta.U mnie wszystkie drobne uszkodzenia zostały wymienione na nowe
- jestem szczęśliwą posiadaczką wózka Mikado Boston, kupowałam bezpośrednio u producenta, dostałam wiele gratisów, a i cena była lepsza niż w sklepach :)))) ja sobie współpracę z Mikado chwalę, miałam mały problem z kołami skrętnymi, ale firma przyjechała do mnie i na miejscu poprawiła, zawinił jakiś mały bzyczek przy produkcji wózka :) )

To mi po prostu przypomina scenę z " Misia" Barei: To nie prawda, ze nad łóżkami dach przeciekał, zwłaszcza, ze prawie nie padało.Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy.

Ostatnia edycja:
Do góry