reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

szopek na głownym był link do easy walker - mam z tej firmy spacerówkę po Ani i szczerze byłam zadowolona - bardzo leciutka, tylko że to spacerówka a nie głęboki

reklama
szopek ja wogóle jak patrzałam to skąpo jest z podnóżkami a jak jest podnóżek to coś w reszcie mi nie pasi. My mieliśmy z tych o których pisałaś a konkretnie taki tylko inny kolor, i tu podnóżek był ekstra raz że górny się regulował to dolny jeszcze był, no ale sam wózek w sobie był czołgowaty. Dobry nad morze do lasu
http://poznan.top-ogloszenia.net/Dz...jny_i_nosidelko_firmy_kadex_piko_-4-17-329286

jak mi się dziecko do 2 lat zmieści w spacerówkę to będzie dobrze ;-) Też myśłałam o używanym.

Miku tak właśnie ok. 2 roku zaczął mieć kłopot z podnóżkiem.
Wiosną musiałam gdzieś iść z nim pilnie. Lało niemiłosiernie a do Haucka mam folie wszystkie, no i koła duże a potoki były na ulicach. Wsadziłam go-wszytko ok. Zasuwam budkę a ta go w głowę uwiera:wściekła/y:Jak jeszcze folią okryłam wszytko, to Miku siedział wychylony do przodu, jakiś taki jak szprot w puszce.
No, ale to był marzec, więc to kawał chłopa-prawie 3 latek.
Pechowe to było wyjście, bo zepsułam zawieszenie wtedy. Ja nigdy tego wózka nie podbijałam tylko wjeżdżałam taranem. To jest taki terenowiec, ma takie zawieszenie jak w jeepach-koła mu się podnosiły niezależnie od siebie.
Tu na zdjęciu Hauck traxx tylko model marlin, mój jest jak to mówi Miku " taki sam tylko inny". Idea ta sama:-p
Zobacz załącznik 393999
Jakbym mogła mieć "wózków jak psów" ( choć psa nie mam żadnego:dry:)
to bym chciała
1. x landera xa
Zobacz załącznik 394000
2 .Quinny buzz Zobacz załącznik 394001

i jeszcze by się tam kilka wózków znalazło.

Jeśli chodzi o mój aktualny zakres zainteresowań to powiedzenie, że cudów nie ma jest zbyt subtelne. Generalnie podobają mi się spacerówki ale chciałabym mieć coś z gondola twardą. Chciałabym, żeby siedziska były przodem do mamy a potem normalne ale nie chcę przekładnej rączki tylko siedziska. Bądź tu mądry. Prosty sposób- dziś 50 baniek do wygrania w totka i zmieniam wózki jak leci. Co miesiąc.
1. Baby Jogger City Select DOUBLE
2.Peg Perego
3.Kolcraft Duo
4.Baby Jogger City mini double + dodatkowe zdjęcie + jeszcze;-)
5. JUMPER DUO

wróblik easywalker jest fajny, żeby się czepić czegoś to wagi, ceny i daszek mógłby mieć większy.

Ostatnia edycja:
o ten jest super
a ceny to wszystkich są za drogie, w naszej polityce prorodzinnej uważam że powinny być sponsorowane przez władzę :p
Fajny, tylko wygląd jak typowy wózek miejski, bez dobrej amortyzacji a ja sobie lubię robić skróty przez łąki, górki,ścieżki, szumią knieje itp :-)

Szopek to jeszcze tu napiszę, a może implast? Miałam przy Miśce wersję solo;-) i on ma siedzisko montowane przodem i tyłem i do tego dwie osobne gondole, dwie rozdzielne spacerówki, tzn. daszki są rozdzielne, nie jak w x-landerze.

A teraz mam x-landera i jest porównywalny z implastem.

szopek xlander xa też mi się bardzo podoba. A Ty z Miku miałaś x landera chyba tak ?

My już wózka nie używamy w ogóle jakoś. Nie pamiętam kiedy jeździł w nim.

Z kategorii "fajna cena" znalazłam coś takiego, tylko jakieś te kolory takie jakies ...
http://allegro.pl/twing-super-promocja-super-cena-4gratisy-karex-i1809033663.html

czy może któraś z Was miała
http://sklepy-baby.istore.pl/pl/espiro-wozek-atlantic-kolor-04.html?partner=1984

wizualnie podoba mi się ten
http://allegro.pl/nowa-generacja-super-cena-tylko-teraz-gratisy-i1672399869.html

jak wkleić linka pod wyrazem bo mi coś nie wychodzi ?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Nie byal na watku bo w sumie nie mam pojecia wiekszego na temat wozkow i narazie nie mysle.Mam po Kondziu i jest w sumie w baaaardzo o dziwo dobrym stanie:sorry:mysle ze cyba pojezdze nim jak mi nic w glowe nie szczeli.
ALe widze ze Dotkass sie pojawila:-)witaj.czemu z nami nie piszesz na majowkach??Fajnie ze jestes:tak:

Do góry