iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczku to post Dotkass z 2009 roku;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie,Hauck Traxx Jaguar. W x landerze spacerówka jest tylko przodem do kierunku jazdy - dlatego z niego zrezygnowłam. W Haucku, siedzisko jest przekładane. Woziłam Miku do 8 czy 9 miesiąca przodem do mnie.szopek xlander xa też mi się bardzo podoba. A Ty z Miku miałaś x landera chyba tak ?
Mi się kolory podobają, zwłaszcza turkus+czarny i czerwony+czarnyZ kategorii "fajna cena" znalazłam coś takiego, tylko jakieś te kolory takie jakies ...
TWING SUPER PROMOCJA SUPER CENA+4GRATISY KAREX (1809033663) - Aukcje internetowe Allegro
Anusia mama Martynki miała taki. Szybko sprzedała i kupiła Quinny spacerowy.Nie wspominała jednak, żeby nie była zadowolona.czy może któraś z Was miała
Espiro wózek Atlantic kolor: 04 cena 810.00 PLN
Fajny podnóżek. Wg moich preferencji odpada z powodu za wysoko zawieszonej spacerówki.wizualnie podoba mi się ten
NOWA GENERACJA - SUPER CENA - TYLKO TERAZ +GRATISY (1672399869) - Aukcje internetowe Allegro
Właśnie miałam pytać w czym powożą" twoich" bliźniaków.Witajcie
Widze ze temat wozeczkow na tapecie
Szopek - ja obiekujac sie blizniakami moge polecic ten wozek bo jest lekki w prowadzeniu i naprawde bardzo fajny jak na blizniaczy ale niestety cena powalajaca
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TEAM COSMO Teutonia spacerowy wózek dla dwójki dzieci - Zapytaj experta o dodatkowy MEGA RABAT i GRATISY
Kwiateczku to post Dotkass z 2009 roku;-)
Ja im więcej szukam tym bardziej się przekonuję do pożądnych produktów i na taki wygląda Gesslein. Znajomi z Niemiec bardzo chwalili tą markę i znalazłem importera w Polsce i ma w ofercie model (zestaw gondola, spacerówka dla malucha, spacerówka do większego dziecka i dodatkowe skrętne koła w zestawie).
Fajna jest przekładana rączka chyba pierwszy raz widzę taka opcję F6 - wygodny, wielofunkcyjny z wymiennymi kołami. trzeci link.
muszę go koniecznie zobaczyć.
To rzeczywiście się człowiek naszukał, skoro pierwszy raz widzi przekładaną rączkę.Ja im więcej szukam tym (...)
Fajna jest przekładana rączka chyba pierwszy raz widzę taka opcję
Za dobry opis, choć mamy chyba odmienne pojecie pawlacza.Wielofunkcyjny wózek tanio!!! Wrocław • Ogłoszenia Tablica.pl
Tu opis dobry :oferóje wózek dla bliżniąt w bardzo dobrym stanie , koła pompowane lecz tylko spacerówke , troszke bendzie go trzeba wyprac ale zdjęcie ok, nie dogodzi babie w ciąży.