reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
szopek xlander xa też mi się bardzo podoba. A Ty z Miku miałaś x landera chyba tak ?
Nie,Hauck Traxx Jaguar. W x landerze spacerówka jest tylko przodem do kierunku jazdy - dlatego z niego zrezygnowłam. W Haucku, siedzisko jest przekładane. Woziłam Miku do 8 czy 9 miesiąca przodem do mnie.

Z kategorii "fajna cena" znalazłam coś takiego, tylko jakieś te kolory takie jakies ...
TWING SUPER PROMOCJA SUPER CENA+4GRATISY KAREX (1809033663) - Aukcje internetowe Allegro
Mi się kolory podobają, zwłaszcza turkus+czarny i czerwony+czarny

Anusia mama Martynki miała taki. Szybko sprzedała i kupiła Quinny spacerowy.Nie wspominała jednak, żeby nie była zadowolona.
U nas w mieście to był wózek dość popularny jakieś 2 lata temu, nie widziałam jednak dziecka powyżej roku, żeby w nim jeździło. Spacerówka jest tak wyżej trochę.

Fajny podnóżek. Wg moich preferencji odpada z powodu za wysoko zawieszonej spacerówki.
Wysoko zawieszona spacerówka wygląda fajnie w kosmicznych wózkach typu:
Maxi-Cosi Foray Stroller | Compare price and get advice at Select2Gether
stokke
lub klasycznych
Emmaljunga Classic Stroller
bartatina
Oczywiście to takie moje widzimisie
Witajcie

Widze ze temat wozeczkow na tapecie
Szopek - ja obiekujac sie blizniakami moge polecic ten wozek bo jest lekki w prowadzeniu i naprawde bardzo fajny jak na blizniaczy ale niestety cena powalajaca
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TEAM COSMO Teutonia spacerowy wózek dla dwójki dzieci - Zapytaj experta o dodatkowy MEGA RABAT i GRATISY
Właśnie miałam pytać w czym powożą" twoich" bliźniaków.
Fajny. Tylko za tą cenę mogli by dać jakieś ładniejsze tapicerki. Jak nie depresyjne jakieś, to kratka i paski.Brrrr

Minka Mi sie też bardzo podoba. Nawet to dziecko na drugim siedzisku ma sporo miejsca. Podoba mi się rączka-kierownica. Mam ten patent w Haucku i świetnie się sprawdzał. Jakbym mieszkała w dużym mieście i bujała się tylko po parku i uliczkach to byłby mój faworyt.

Za to fenomenu tego wózka nie odgadnę. Jest za zagramanicą popularny.
the peach blossom twin from iCandy - Which mode are you in today?
Niby jak miałabym wyciągać dziecko z tej dolnej gondoli?

szopek no ten wózek mały zgrabny jak na bliźniaczy ale faktycznie jedno na drugim. Może ta górna gondola się jakoś obkręca czy coś bo jak inaczej.

Mojemu M właśnie się spodobał ten o którym pisałam że się podoba wizualnie. Fakt podnóżek dużo lepszy niż w tym Twing

Ja im więcej szukam tym bardziej się przekonuję do pożądnych produktów i na taki wygląda Gesslein. Znajomi z Niemiec bardzo chwalili tą markę i znalazłem importera w Polsce i ma w ofercie model (zestaw gondola, spacerówka dla malucha, spacerówka do większego dziecka i dodatkowe skrętne koła w zestawie).
Fajna jest przekładana rączka chyba pierwszy raz widzę taka opcję F6 - wygodny, wielofunkcyjny z wymiennymi kołami. trzeci link.
muszę go koniecznie zobaczyć.

Człowieniu po co zaśmiecasz watek reklamami:baffled: 5 postów i wszytskie na ten sam temat.

Ja im więcej szukam tym (...)
Fajna jest przekładana rączka chyba pierwszy raz widzę taka opcję
To rzeczywiście się człowiek naszukał, skoro pierwszy raz widzi przekładaną rączkę.

Po bardzo przelotnym przejrzeniu allegro muszę stwierdzić, ze serwis ten nie ma takiego uroku jak kiedyś.
Kiedyś w czasach pierwszej ciąży znajdowałam duzo uciechy w szukaniu różnych cudów. Najczęściej wyskakiwały po wpisaniu hasło " wuzek". Nazywałam je wózkami " pierwszych piastów". Foto z zagrzybionej piwnicy jak z wykopalisk archeologicznych.Tapicerka utaplana moczem myszy, sierścią szczurów. Jakiś odjechany opis, bez znaków interpunkcyjnych z wszystkimi bykami jakie można zrobić.
Teraz takich perełek już nie ma. Niby kryzys a tu dobrobyt i przyzwoitość pełna gębą.
Na hasło" wuzek" wyskakują pozycje motoryzacyjne , co mnie niepokoi. Widać mechanika samochodowa i ortografia nie idą w parze.

Za dobry opis, choć mamy chyba odmienne pojecie pawlacza:Wielofunkcyjny wózek tanio!!! Wrocław • Ogłoszenia Tablica.pl

Tu opis dobry :oferóje wózek dla bliżniąt w bardzo dobrym stanie , koła pompowane lecz tylko spacerówke , troszke bendzie go trzeba wyprac ale zdjęcie zbyt ok.
Nie dogodzi babie w ciąży.

Ostatnia edycja:
Fajnie poczytać znowu o wózkach. :tak:

Wiktoria ja ma Atlantica i to jest mój ukochany wózek :-). kupiliśmy go dla Zuzi bo to był jedyny wózek nie czołg w naszych sklepach te kilka lat temu i nie zawiodliśmy się. Ogólnie tak jakosć nie do zajechania ja go eksploatuje codziennie i przy Zuzi i Przy Cyprianie.Oboje w nim spali w dzień, usypiali i teraz oprócz spacerów Cypriana to zuza w nim jeżdzi z nim. Albo z tylu stoi na ramie od kosza, między budką a rączką, albo wchodzi do kosza i tam śpi.:-D Z wad to jest wiadomo jak na takie wózki duży i nie lekki, ja mam jeden wysoki schód więc nie mam problemu ale w bloku to byłby problem, choć go wciagam tyłem to nie męcze się. No i musieliśmy kupić wózek na wyjazdy bo tego to dlugo składać i do naszego auta niestety na atomy. ale i tak chicco leży w aucie bo u nas na wsi to mnie szlag trafia jak bym musiała go pchać, niby lekszy ale gorszy w prowadzeniu.
Moje szwagierki tez kupily Atlantica, ale jak sprawily sobie spacerówki (wg. mnie to gorsze niż moje chicco)to tak jak pisze Szopek poszedł w odstawkę ku zachłyśnięciu się nowością, wiecie chyba kwestia nastawienia, ja wiem ze będę Cypaka wozić do końca w Atlanticu.
W ogóle teraz to tych wózków fajnych jest masa, pewnie jakbym miałą możliwosć to bym sobie jakiś nowy kupiła.;-) Ale w typach z rozkladanym oparciem a nie kubełkiem jak fotelik, może to i wygodne lekkie ale mnie coś skręca jak widzę w tym dzieci, u mojego już by było po wózku a jakby w nim spał to już w ogóle nie wiem.

reklama
Do góry