reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Wiki- kojarzę ten wózek :tak:, choć zdziwiłam się, ze ma skrętną oś. Bujałam go kiedyś, stał u koleżanki na klatce schodowej.:-pTo było jak jeszcze nie miałam swojego, dawno , dawno. Miałam mętlik, bo żaden wózek nie był idealny. Zastanawiałam się nawet czy nie kupić używki, żeby w porządnej gondoli pojeździć, a potem kupić jakąś spacerówkę.
Z firmą mam pozytywne odczucia, moje 2 koleżanki mają deltim voyager i są nie do zdarcia. Taki raczej czołg, mnie bolały ręce, ale one są zadowolone.
Ja mam skrętna os w swoim , nie ma co liczyć na płynne poruszanie się w sklepie czy na małej przestrzeni ( w miejscu nie zakręcisz), ale wręcz frunie po chodniku czy ścieżce, zakręca bez potrzeby użycia siły.

reklama
Wiki ten Quini maly jest,spacerkowka na dlugo nie stracza:no:ladny ale maly.
Szopek wyglada nie zle,mialam podoby ale spacerowka masakra,pasek miedzy nozkami mialam bardzo nisko,Konrad mial 7 mies a pasek byl baaardzo daleko.Sprzedalam w koncu.
Podoba mi sie ten wozek ale boje sie wlasnie takiego czegos:sorry2:

Kwiateczku- masz na myśli Voyagera?
Chodzi o taki pasek na barierce, czy ten z 3 punktowych pasów? Prawdę mówiąc nie zwracałam uwagi. W voyagerze widziałam tylko niemowlaki a leo bez lokatora.

Kwiateczku- masz na myśli Voyagera?
Chodzi o taki pasek na barierce, czy ten z 3 punktowych pasów? Prawdę mówiąc nie zwracałam uwagi. W voyagerze widziałam tylko niemowlaki a leo bez lokatora.

Tak,mialam podobny do niego Leon sie nazywal czy jakos tak,pasek do spacerowki,ten miedzy nogami byl wszyty i byl strasznie daleko.Kondzio mial chyba z 8 mies a mial go przy kolanach,ciagle sie zsuwal ,byl w takiej pollezacej pozycji co mnie draznilo bo plecy przeciez nie mial oparte jak powinny byc:baffled:

o jacie, mam w subskrypcjach ten temat i patrze - wasze nicki na wozkach.. mowie nie.. no chyba nie woza trzyipollatkow w wozkach jeszcze? wchodze i patrze, ze to przyszle mamusie :D nie zauwazylam wczesniej..
ale slicznie, szopek, kwiateczek - MEGA WIELKIE GRATULACJE!!!!!! znacie juz plec? ;)

szopek, kwiateczek no to tylko ja zostałam bez wózka :eek:

Ale ja tez w sumie nie mam:zawstydzona/y:mam ten Graco z travel system ,Kondzia tym wozilam:tak:Jest w bardzo dobrym stanie poza jedna rzecza,przy raczce urwala mi sie ya ochrona z gumy,zostala sama rurka i zimno jak diabli tak trzymac:sorry:
Szopek chyba mnie nie rozumiesz,nie umie chyba wyjasnic,sorki:zawstydzona/y:chodzi mi o pasek na siedzisku ktory jest miedzy nogami.nie przy barierce..Kondzia zapinalam w pasy,a jakaby nie:zawstydzona/y:Tylko wlasnie z tego glebokiego jak go przezucilam na spacerowke to ten pasek byl do niczego,Kondzio nie chcial w nim siedziec,nie wiem po co kupilismy w ogole ten gleboki wozek.chyba zeby kase stracic.W chicco nie moge wozic bo to tylko spacerowka:baffled:Chcialabym teraz miec gleboki wozek ale od poczatku.Kondziowi tego Leona kupilismy w Polsce,jak mial 4 mies.W Graco byl od poczatku,w tym travel system i w sumie nie byl na lezacej pozycji wiec potem byl problem z lezeniem w tym Leonie:sorry:

Zakapowałam Kwiateczku, no jasne. Ja często widuję matki które nie zapinają dzieci w wózku na szelki i one nie wypadają tylko dlatego, ze na barierce jest taki pionowy pas. Często nie mają pozapinanych pasów, bo te sa przykryte grubym kocem i jeszcze poducha pod plecy-luksus.

U nas szelki miały tylko jedną pozycję w tej części plecowej i jak Miku miał z dwa lata to były z za nisko, więc mu tak bokiem wisiały. W spacerówce były już dwie opcje, jak Miku wyrósł to przełożyłam na wyższą i po problemie.

reklama
HHeeee Szopek chyba wytlumaczylam w koncu porzadnie:-D:-DW tym Leonie byly paski wszyta za placemi tez:no:tak ze regulacji wcale a ze Kondzio byl drobny nie moglam korzystac ze spacerowki,przeprosilam sie z graco i smigalismy nia:tak:potem kupilismy chicco.Pierwsze dziecko to rozpusta,3 wozki:zawstydzona/y:terazmusze jeden kupic a porzadny.Czlowiek uczy sie na bledach.

Do góry