reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Dziewczyny poputajcie o te wózki coneco . Ja nie miałam ale kilka moich koleżanek miało i wszystkie zgodnie twierdzą że szybko się rozsypują. Po roku wszystko się w nich telepie. Może jakieś mamy na spacerze złapiecie. O ile dobrze pamiętam był problem z kołami z tyłu. Przekrzywiały się do środka, ale mogli już to poprawić no i jeszcze z reklamowaniem były problemy jakieś, nie wiem co dokładnie.
Tak wam piszę bo jak się coś wie to zawsze się bardziej zwróci uwagę:)

Y

reklama
Kwiateczek- ja widziałam na żywo espiro jet i byłam zdecydowana n zakup. Potem dowidziałam sie, ze mają płytkie siedzisko. Pisałam wcześniej o tym i teraz nie pamiętam konkretnych wymiarów.

Widuję na placu zabaw dziewczynę z chyba mutiwayem ( lub ct 04) na pewno czerwonym i bardzo mi się podoba. Najpierw pomyślałam,że ma taki sam jak ja, bo ten czerwony był taki jasny a nie burgund jak na zdjeciach.
Fajny tylko budka krótka, ale kólka za to duze.:baffled:

A aj odpuszczam sobie solara:sorry: Ciężko go znaleźć i cena coraz wyższa.
Mama wczoraj oglądała saturna i jej się podoba, mi też. Zamówię przez allegro, bo wychodzi 30 zeta taniej i to za model 2009, a nie jak w sklepie 2008 za 420 zeta:eek:. Teraz tylko wybór koloru. M podoba się rudy (jakieś aluzje do mnie i małej :-p:eek:), mi różowy (chociaż nie wiem na ile będzie praktyczny- jak drugi będzie syn???:sorry:).

Fajny !!! idziesz do pracy przeciez ;-)powiedz ze mu oddasz:-p:-D
%21BPj0SNg%212k%7E$%28KGrHgoH-EYEjlLl2qfnBJ0O1y4IG%21%7E%7E_1.JPG

Ostatnia edycja:
Kwiateczek a widzialas na zywo tego multiwaywa?? Ladny jest ale jak dla mnie kola sa za duze do reszty wozka i wyglada jak czolg. Takie odnioslam wrazenie jak prowadzilam go po sklepie.

My mamy tego travela baby design. Kolor nijaki ale wozeczek calkiem fajnie sie prowadzi.

reklama
A mi sie wlasnie podobaja te kola takie duze przy tym wozku,widzialam na zywo i super,ale z innych wzgledow chcialam Solara i jestem zadowolona :-)

Do góry