reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Kwiateczek ja tez bym wziela tecze.

A ten Coneco Astral to kopia Bebe Confort
3e029caa408d8d2d.jpg

loola_185_2_bb.jpg

reklama
a ja dzisiaj widziałam na żywo zooper hula i zrobił na mnie naprawę dobre wrażenie materiał widać ładny porządny i ogólnie widać dopracowany wózeczek:tak: ale z zamawianiem wózka i ostateczną decyzją wstrzymam się dwa tygodnie do powrotu J może uda nam się wyskoczyć do Rzeszowa i spokojnie pooglądać wóżki na żywo :tak::tak:

Mam juz Solara w domku,jestem baaaardzo zadowolona,jest piekny,stabilny i taki sztywny(nie buja sie nan boki jak nie jedna parsaolka)A kolory super! Dobrze ze nie czekalam na zielony.A te paski sa naprawde ladnei czerwone wstawki do tego. .Jedna reka mozna spokojnie prowadzic.Oparcie latwo jedna reka sie rozklada.Jedyny minus to ten koszyk ze mały ,no ale to jednak parasolka.......choc sztywna jak spacerowka :-)

Ostatnia edycja:
Iwonka to super ze jestes zadowolona chociaz moj sie nie kiwa tez na boki i tez moge rozlozyc jedna reka oparcie:tak: hamulec mi juz nie barabani co doprowadzalo do szalu jedynie wkurza mnie bo darek ma rozlozony podnozek i jak jest rozlozony ciezko folie dopiac :baffled: ale juz nie bedzie potrzebna bardzo tak nie wieje

Iwonka to fajnie ze jestes uradowana:tak::-)Przy drugim dziecku to dokladnie wie sie czego chce,sprawdzone masz pewne rzeczy:tak:a ja to nawet nie moge sobie wyobrazic jakos tego.Musze najpierw miec potem bedziemy sie uczyc na bledach:tak::sorry:
Ja tez musze dzis zamowic wozek,jak G PRZYJDZIE Z PRACY!!!Porzedni kupilismy na biegu,bez pomyslu i troche zalowalam ze nie mialam glebokiego wozka,ale to za nami.Na drugi raz bedziemy wiedziec:tak:

Kwiateczek ja sie balam jak to bedzie sie prowadzic i wogole taka parasolke,bo do tej pory nigdy nie kupowalama,mialam normalne wozki,i spacerwoke ,a to inna szkola jazdy jak wiadomo,Parasolki jednak sa inne.Wyprobowalam tez juz podbijanie na chodniku i jest wszystko ok.Mysle ze mi wygodnie bo jestem wysoka i wysokosc raczek pasuje mi idelanie,wiec i z podbijaniem nie ma problemu.A i budka sie zdejmuje szybko i łatwo.
Najwazniejsze ze czlowiek zadowolony,oby tylko sie nie bylo awarii to bedzie git.
Zaraz ruszam na dlugi spacer.Musze teraz stary wozek sprzedac.

Ostatnia edycja:
Chrzestna Ani nas ubiegla i kupila dla niej spacerowke. Szkoda ,ze nie wiedzialam wczesniej o tym co chce kupic. Ania dostala baby design travel WÓZEK SPACERÓWKA PARASOLKA BABY DESIGN TRAVEL !! (586945084) - Aukcje internetowe Allegro

Dzis wyprbowalysmy go i do auta wchodzi na styk. Sklada sie srednio latwo a rozkladania oparcia do pozycji lezacej jeszcze nie udalo mi sie rozpracowac, ale tez do najwygodniejszych nie nalezy bo sa jakies zatrzaski z dwoch stron. Kolor jak w aukcji nr 4, czyli mi sie niezbyt podoba ale fajnie sie go prowadzi.

reklama
Chrzestna Ani nas ubiegla i kupila dla niej spacerowke. Szkoda ,ze nie wiedzialam wczesniej o tym co chce kupic.
psioczyć nie będę bo chrzestna Miku by się nie wybuliła nawet na misia( okaże się ale nie liczę na nią) nie zdecydowałbym się komuś kupić coś bez konsultacji i dostać taki prezent:eek: bo kasa wydana a nie zawsze trafnie...
( nie mam nic do wózka :tak:)

my możemy się pochwalić że od paru dni pomykamy zooperem i obie jesteśmy zadowolone :-):-)
Na jaki kolor się zdecydowałaś? Czekam na foto w akcji na innym wątku.

Do góry