reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

A mi się znowu po nocach snią wózki. W rolach głównych mój faworyt coneco solar i niespodziewanie za sprawą Iwonki coneco astral. A trochę o dreszcz przyprawia mnie sprzedaż dotychczasowych wózków. Jak już pisałam na głównym, udało mi się sprzedać grapi shopper, tylko jak go teraz wysłać:szok:. No i do sprzedania volant. Tylko jak go nie sprzedam, to moja mama zostaje bez wózka, a ja moge wtedy śmiało powiedzieć, że dałam .... i zablondyniłam:confused2::baffled:

Mm ja też dostałam swego czasu prezent dla Domiś bez konsultacji, na szczęście z paragonem i wymieniłam:tak:

reklama
jednym slowem solary szaleja na ulicach ja to np zauwazylam baaaaardzo duzo ich zaczelo jezdzic szczeholnie teraz kiedy sie zrobilo cieplo :tak:

hej dziewczyny a u nas w kielcach zauwazylam ze co drugi wozek to coneco traffic ten co ja mam.. a tak wogole moj n iunniek wreszcie sie przyzwyczail do wozka juz ladnie sobie siedzi i jezdzi..:tak::tak::tak:

Juz rozpracowalam opuszczanie oparcia do pozycji prawie lezacej. Okazalo sie ,ze wczesniej cos tam blokowalo i dlatego mi nie wychodzilo.

Psioczyc na prezent nie powinnam bo dzieki chrzestnej Ani zaoszczedzilismy kilka tys zl bo Ania ma od niej wozek bebecar trucker, ktorego nadal glownie bedziemy uzywac, ma fotelik do karmienia, juz drugi fotelik do samochodu i pelno ubran wiec ja jej poza pieluchami i jedzeniem i kosmetykami prawie nic nie kupuje.

Moja kolezanka kupuje ten wozeczek,dla wymagajacych parasolka z tacka :-)
612602695

Puchatko- super się prezentuje hula. :tak:
Bardzo podobny do mojego twista, tapicerka identiko.
Powiem ci, ze na ulicy rzuca sie w oczy. Hulę widziałam i mi sie rzuciła;-) a jak idę ze swoim to się inne " wózkary" się gapią, chyba przez kolor oczoje**y.:dry:( nie żarówa ale też nie pastel)

Ja dziś widziałam delti froga i dobrze, ze mam już wózek bo jakbym była na etapie wybierania to był kocioł w głowie miała. Jest w porównaniu z moim bardziej mocarny, wyglada na dużo cieższy choć dużo nie jest, na pewno ma mniejszy koszyk na zakupy. Ma długi podnóżek, w miarę duże kółka .
Dziubek może napisać jak sie sprawuje ale wyglada fajnie.
Widziałam brązowy z pomarańczowym , nie miał barierki przez co wygladał subtelniej .
No i Deltim dał ciała ze zdjeciami promocyjnymi, bo na żywo wyglada znacznie lepiej niż na fotach, duzo, duzo lepiej.

reklama
Iwonka podnieśli ceny, bo oni je sprowadzają- byłam dzisiaj w nowym Askocie we Wrocławiu, bo chciałam sobie pooglądać i nie ma ich na razie. A ten co ty masz, to nazwa na czeski rynek coneco:eek:.
Co do astrala, to odradzili mi go. Facet nawet nei wiedział o czym mówie, dopiero jak sprawdził na necie, to mu się przypomniało. To jest model wypuszczony ok 1,5 roku temu i bardzo nieudany.
Chyba zacznę rozglądać sie za innymi wózkami:sorry:

Do góry