reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Widzialam na zywo:tak:rzeczywiscie kola sa naprawde wielkie i w pierwszym momenicie wygladal na takiego masywnego,ciezkiego ale przyjzalam sie chwile i podoba mi sie nawet bardzo:tak::tak:

Co do tego to G sie nie zgadza bo cena straszna jak tylko za wozek-powiedzial :sorry:

reklama
no fakt kola ma mega ale jest drugi chicco ktory wyglada identyko tyle ze juz bez tych kol na poczatku niewiedzialam o co chodzi ale puzniej zajarzyla ze to dwa rozne modele tez z mniejszymi podoba mi sie nawet bardzo

a co do mojego nie narzekam ;-)

Wczoraj jak bylismy w tym ZOO to wozkow,wozeczkow cala masa oczywiscie.Najwiecej wozkow widzialam CONECO tych trafic i innych parasolek,mozna powiedziec 2 na 3 wozki to wlasnie Coneco,na drugim miejscu duzo bylo wozkow Peg perego no i Graco,Chicco.

Ja kupiłam coneco saturn różowy. Biorac pod uwagę, że solarów jak na lekarstwo i płaci się też jak za lekarstwa, a nie byłam pewna czy uda mi się sprzedac volanta, to ten wózek (jego cena) mi odpowiada;-).

Nasz nowy nabytek:-)
DSCF5229.jpg

DSCF5230.jpg

Kondzio w srodku,nie jest zbyt szczesliwy bo wstal wlasnie:sorry:
DSCF5225.jpg
DSCF5226.jpg

Ostatnia edycja:
No i super wozeczek,te kolory Rainbow tak go rozweselaja :-)
A Konbradek jeszcze chodzik uzywa? Ja Klaudii sprzedalam juz daaawno. No ale ja juz dzieci nie planuje wiecej.

Kondzio chodzik czasem jeszcze pcha.chodzi z nim tak smiesznie,albo wlecze za soba:-D:-D:-D
mysle o sprzedaniu tych rzeczy ale mysle tez nad drugim dzieckiem ,wiec...jeszcze raz kupowac:sorry:

Pola ja go mam od jakiś dwóch miesięcy :tak: I jestem zadowolona Jedyne co bym w nim zmienila to kolor bo kupilam granatowy ale to żadna wada
Ogólnie tak fajnie sie nim jeżdzi bo ma z tylu tak jakby wachacze nie telepie chyba ze jakiś gryz czy dziury wielkie na wysokośc oparcia jest praktycznie taki jak mój Atlantic wiec myśle ze wystarczy do 2 lat na pewno a ogólnie jak porównywaląm inne wózki nie są duzo wyższe a nawet za bardzo nie widziałam różnicy Fajnie sie rozklada oparcie bo jedną ręką pięć stopni a w poprzednim byl denerwujący pasek Sklada sie rozklada fajnie mieści sie w malym bagażniku i jest lekki spokojnie go podnosze z Zuza Nie mam porównania z innymi wózkami ale po pompowanych kolach jeżdzi nim sie trochę gorzej Miałam porównanie z wózkiem mini baby desing w praktyce z dziećmi to niebo a ziemia tamten był strasznie twardy nieskrętny że aż ciężko bylo jechać
a zapomnialam ma szerokie siedzisko
Obraz 126.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Mój Multiway też jest granatowy ;-)
na zdjęciu widać, że jest w nim jeszcze sporo miejsca... Fajnie wygląda.
Czytałam gdzieś o nieregulowanym podnóżku, jest to dla Ciebie problem?

Do góry