reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Też szukalam z regulowanym podnóżkiem ale w tej grupie skladanych na pól ciężko bylo wiec sobie odpuścilam Dla mnie teraz to nie jest problem i chyba dla Zuzy też nie jest i chyba ma odmiane bo w dużym jeżdzi z podniesionym W sumie ten chicco używamy na wyjazdy ,do lasu ,do miasta,do mojej mamy na weekendy bo tu na wsi mi go szkoda tylko czasem ale tu sie lepiej sprawdzaja pompowane
Mam nadzieje że to tylko bylo chwilowe ale w jednym sklepie nie chcialy mi skrecać jedne przednie kola i tak piszczeć ale to chyba wina nieprzyczepnej podłogi bo potem sie to nie zdażyło

A dziś widziałam na ulicy śliczny czerwony :-)

reklama
Mam nadzieje że to tylko bylo chwilowe ale w jednym sklepie nie chcialy mi skrecać jedne przednie kola i tak piszczeć ale to chyba wina nieprzyczepnej podłogi bo potem sie to nie zdażyło

A dziś widziałam na ulicy śliczny czerwony :-)
to pewnie wina podłogi
kilka razy mi się to zdarzyło w markecie

ogólnie ten Simplicity mi się bardzo podoba.
Pomęczę Cię jeszcze... jak oparcie, bo w chicco enjoy jest wąskie i Szymonowi było w nim ciasnawo

Sylwia jesli to nie problem i jeśli masz jakieś zdjęcia wózeczka, to proszę wyślij mi na priva lub wklej tu na wątku
Bedę bardzo wdzięczna

Oparcie ma 34 cm mi sie wydaje ze jej jest dobrze ale nie wiem jak w kurtce zimowej
Obraz 124.jpg

Obraz 125.jpg

Obraz 135.jpg

Nie wiem czy ci o to chodziło ale teraz innych nie mam

Sylwia dziękujemy za zdjęcia. Widać na nich, że ten wózek ma naprawdę spore siedzisko i oparcie.
Bardzo mi się spodobał... zastanawiam się nawet czy nie zamienić mojego Multiway'a na ten :-) Mąż powie że oszalałam

Zapomnialam napisac o swoim:sorry:wiec
jestem naprawde zadowolona choc wydaje sie ciezszy od tego graco mirage:baffled:bardzo fajnie sie prowadzi:tak::tak:czekamy na palak bo nie zapakowali,juz idzie:tak:Kondzio jest nauczony miec tacke przed soba a teraz jak nic bnie ma zdejmuje mi buty:baffled:siedzisko jet duze tak jak w graco w sumie:tak:kola mi sie podobaja,sa masywne i nie powinny sie zedrzec szybko:sorry:
przy graco juz sie troche starly:sorry:Pola pisalas cos ze pasek jest krotki???u nas ok wrecz jest troche za dklugi,zsuwa sie ale moze dlatego ze Kondzio jest krotki choc ostatnio troche smignal w gore:tak::tak:podnoznik regulowany o co mi chodzilo bo w graco nie bylo i teraz byl to juz problem:baffled:Jedyny minus to kosz nie zbyt duzy ale wszystkie te spacerowki tak maja:no:patrze na ulicy na wozki to nie wiele sie w nich miesci:baffled:spiwor,foli i prawie pelny:sorry:w graco jest duzy,kazdy kto mnie widzial jak wracalam ze sklepu to sie dziwili jak ja to mieszcze nawet papiuer toaletowy no i mocny bo ciezar tez byl spory:tak::sorry:

Kamilka a jak Tobie sie sparwdza ten graco???Ty masz chyba ten sam co ja:tak:n ie dawno kolezanka powiedziala czemu sie tak mecze podczas jazdy skoro kola mam nastawne:baffled:byly zablokowane a ja nie wiedzialam o tym:baffled::zawstydzona/y:rok czasu sie meczylam.przechodzac kolo ludzi musialam caly wozek pzrestawiac a kola byly samonastawne:sorry2::sorry2:taki wstyd:baffled:jakbym wiedziala wczesniej to moze bym nie zamawiala tego bo glowna przyczyna byla wlasnie ze sie ciezko prowadzi:baffled::sorry2::sorry2:ale coz,bylo minelo:-D:-D:-Dteraz mamy ten,ludzie sie za nami ogladaja bo tu ten multiwey jest tylko blekitny a nasz taki inny:-):-):-):-)

Acha Pola ten pasek przedluzajacy to co to,gdzie kupilas???

Pola pisalas cos ze pasek jest krotki???u nas ok wrecz jest troche za dklugi,zsuwa sie ale moze dlatego ze Kondzio jest krotki choc ostatnio troche smignal w gore:tak::tak:podnoznik regulowany o co mi chodzilo bo w graco nie bylo i teraz byl to juz problem:baffled:Jedyny minus to kosz nie zbyt duzy ale wszystkie te spacerowki tak maja:no:patrze na ulicy na wozki to nie wiele sie w nich miesci:baffled:spiwor,foli i prawie pelny:sorry:

Acha Pola ten pasek przedluzajacy to co to,gdzie kupilas???
Pisałam, że na róznych forach tak piszą :tak:. Nam póki co ten pas wystarcza. Zimą Szymon był w kombinezonie i śpiworze i też nie było problemu a jest dość wysokim chłopcem.
Pisałam że jak będzie pas przykrótki to dokupię. W pasmanteriach są takie

Tak sobie poczytałam o tych wózkach i trochę zazdroszczę, bo taka sama spacerówka to i lekka i zwinna.
My niestety korzystamy z takiego 2w1. Niby ten mój akurat nie jest takich wielgachny no ale...

Załączniki

• P5032385.jpg
    P5032385.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 45
my mamy GRaco de luxe i od poczatku nim jeżdzimy co rawda troche cieżki ok. 12kg ale za to cudnie sie prowadzi bardzo duze siedzicko regulowany podnóżek i mega koszyk na zakupy no i sklada sie na płasko co za tym idzie wszedzie sie mieści :tak: mam od kilku miesiecy tez czerwonego Maclarena Triump 5kg i uzywalam go 2 razy raz jechalam pociagiem do Warszawy, drugi jak szalalam po Galerii Bałtyckiej plusem jest wysokie siedzisko posłuży nam b. długo ma 2 pozycje siedzenia półpłaskie i siedziące, lekki i bardzo zwrotny :tak:

reklama
Mam pytanie czy ktoś słyszał coś lub użytkuje wózek Baxa chodzi mi gł. o model Baxa B4? czy poza str. internetowymi można gdzieś zobaczyć te wózki na żywo?

Do góry