reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
szopek a ile taka kosztuje ?
Jak szukałam obrazka to mi się cena rzuciła w oczy - gdzieś ok. 80 zl.
Ja mam używkę, od koleżanki

Wiki a ty chcesz taka szczupla ta torbe? Ja mam tez taka sama torbe jak Szopek bo mam wozel tez z impalsta ale nie za bardzo jestem z niej zadowolona,od tego rzepu mi sie mechaci material i jest w sumie pakowna ale taka jakas za miekkka.

Możliwe, fakt miękka jest , ale plaskata. Mam torbę z przewijakiem ( pszebierakiem ;-))to jest sztywniejsza od Implastowej ale to przewijak usztywnia.
Jak pisałam, nie używam zbyt często, raczej powożę ją a koszyku to mi tam wsio rawno czy miękka czy twarda ( nawet grzebiąc tam ostatnio znalazłam pampersa new born). Zwróciłam uwagę tylko na te napy w pasku, że praktyczne, ale nawet nie wiem czy inne torby je mają.

Miałam dzis okazje porównać parasolkę espiro city i mojego twista. Espiro dużo mniej turkocze na kostce, ale jest też dużo twardszy ( amortyzacja). Ma też mniej badziewny hamulec. Generalnie kiepskie porównanie, bo jest jest ogólnie większym gabarytowo wózkiem , tyle ze skąłda sie w parasolkę.

widzialam wczoraj torbe espiro od glebokiego nie wazne czy twarda nie twarda byle plaskata ....nie chce wydac duzo na torbe np 100zl bo za sam wozek dalam nie cale 400 :-p moze poszukam jakiejs zwyklej jak mam ta czerwona ale musze miec cos bo szkoda mi mojej torebki tam tak wpychac

Puchatka ,moja Vanesska ma wozek cos w tym stylu,innej firmy,tez z tackami itd...Tacka przydala sie wiele razy,to jest dobra rzecz. Jesli chcesz wydac tyle kasy na spacerowke to kupilabym ta z przekladana raczka w podobnej cenie WÓZEK SPACERÓWKA FUZZION Z PRZEKLADANA RACZKA (574039530) - Aukcje internetowe Allegro w razie wiatru czy slonca bardzo przydatna rzecz. .Bo rozumiem ze wozka typu parasolka nie bierzesz pod uwage.

W sumie jak sie teraz przyjrzalam to moj tzn Vanesski bardziej podobny do tego co ja wkleilam linka,tyle ze ja mam tez tacki przy raczce .

Edit
Nie wiem czy w tym wozku co wkleilas linka da sie odczepic ta tacke czy jest ona na stale.Ja mam oodczepiana.Wozkow w podobnym stylu jest duzo i roznica w cenie tez znaczna.

Ostatnia edycja:
reklama
Trudno powiedziec bo trzeba brac pod uwage czy sie mieszka w bloku czy w domu,czy trzeba ten wozek targac po schodach na gore,czy ma sie auto np małe w ktore lepiej wejdzie zwykla parasolka....

Ja kupuje Coneco Solar ,stylistycznie bardzo mi sie podoba(widzialam i macalam na zywo),ma dluga powierzchnie lezaca a kosztuje kolo 500-540zl choc wagowo ma tyle co ten wozek ktory ty wkleilas.Sa tez parasolki tansze co dziewczyny kupily i tez zadowolone. Ale ja chce ten bo wydaje mi sie byc taki porzadny i stabilny.

Podoba mi sie tez bardzo ten Chicco ,najbardziej te kolka (widzialam tez na zywo) ale to juz taki wydaje mi sie bardziej odkryty wozek, jak na razie ciagle obstaje przy wozku Coneco Solar.

Do góry