reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

oj moj tez ciagle tylko na mnie patrzal heh bo mam w duzym przekladana raczke a teraz co chwile do niego zagladam u nas pogoda super nawet jak mokro biore parasolke bo chlapy ani sniegu dawno nie bylo smieje ze mial byc wozek na wypady a tu takie cuda hehe

reklama
Kinia- pomarańcz z szarym mi się podoba, to jest kwestia raczej co wolę , niż , ze bym nie chciała w takim kolorze.
Po dzisiejszym spacerze myślę, ze nadeszła wiekopomna chwila- przełożenia siedziska w stronę świata. Wściku dostawał, matkę ma ciągle przed oczami, już mu sie nudzi.
my tego maclarena mamy w samochodzie.. ledwo go wcisnęłam na długość ;-)
ale udało się. byliśmy już na zakupach. NM robił za rajdowca.
tak między nami to ja też nie kupiłabym tego maclarena za normalną cenę. zastanawiałam się nad innym. akurat trafiła się okazja - nowiutki za połowę ceny.
hmmm nie powinnam tak ryzykować. miałam dużo szczęścia, że ktoś uczciwy się trafił :-)
ja już przesadziłam małą. bałam się tego kroku, a tu zaskoczenie. mała jest zachwycona :-)

Ania od tygodnia jezdzi w spacerowce.Tak jej sie podoba, ze jak zasypiala i chcialam jej obnizyc oparcie to zlapala za szelki i podciagala sie do gory :-D

szopek trochę dziwnie mi się powiedziało z tym wózkiem. sorry.
ja wiem, że są 3 kryteria wyboru wózka: cena, wygoda dziecka i wygląd.
wygląd i kolor jest na ostatnim miejscu:-)
ja znalazłam 2 denerwujące szczegóły w nomadzie: dzyndzoli mi rączka - w właściwie na wertepach dzwoni mechanizm składania wózka oraz jest lekki luz w rączce. pierwszy problem rozwiązałam przy pomocy kawałeczka izolacji. kombinuje teraz z luzem. :-)
NM stwierdził wczoraj, że powinnam napisać książkę "Jak wybrać wózek idealny".. :-)

No właśnie Kinia, miałam Cię spytać jak tam Nomadzik się sprawuje? Ja ciągle mam nadzieję że będę go mieć, chociaż widze że to coraz mniej realne :-(
Narazie musze sobie radzic Mirage'm

wózek jest fajny. nieźle się nim jeździ. ale... właśnie jest małe ale: to wózek typowo miejski. według mnie wymiana kół tylnich na pompowane nic nie da. nie jest to wózek terenowy i tyle.
ma kilka wad:
- popiskuje przednie koło i jest utrudnione jego smarowanie. po dokładnym spryskaniu wd-40 nieprzyjemny efekt dźwiękowy znika :-)
- brzęczenie w rączce, ale jak już napisałam odrobina izolacji załatwia sprawę. z luzem chyba sobie nie poradzę, ale to taki urok tego wózka.
- no i autoryzowany serwis wózka znajduje się tylko w Krakowie :szok:
uważam, że powinny być takie miejsca w innych większych miastach.
serwis jest spoko. przysłali mi za darmo zaślepkę, którą oderwałam, ale mam stracha, że jak coś z wózkiem się stanie to będę musiała gnać do Krakowa, żeby naprawić.

- no i autoryzowany serwis wózka znajduje się tylko w Krakowie :szok:
uważam, że powinny być takie miejsca w innych większych miastach.
No tak, bo to pewnie EuroTrade ma serwis. Dla mnie to akurat plus, ale gdymy mieszkała w innym mieście to tez bym się wsciekła - rozumiem Cię. Jednak nie powinnaś myśleć tak pesymistycznie - w końcu nie kosztował 300zł i nie zepsuje Ci się tak szybko raczej :blink:

właśnie mam taką nadzieję :-)
wiesz myślę, że Euro Trade powinien podpisać umowę z jakimś serwisem w każdym mieście i przeszkolić ludzi do naprawy wózków Jane.

Kinia nie wiem za co sorry, nie zorientowałam się.

Nie chciałam, żeby to też zabrzmiało, ze Maclareny się nie nadają bo mają szare wstawki.
Fajnie , ze udało ci się kupić w przystępnej cenie, nie ma się co tak cykać przed kupnem używki. Czytając forum gazety o wózkach, rzuciło mnie o, ze stałe forumki szajbniete na punkcie wózków sprzedają prawie nówki bo im sie kolor znudził i kupują np. ten sam model ale w innym kolorze. Wiec ktos musi kupować od nich te wózki ( poswięcić sie trzeba dla sprawy) a na pewno nie zdążyły ich zajeździć.
Mi sie wydaje, ze jak sie daje 2 tysiace za wózek to on powinien smigać bez szwanku i byc szczytem doskonałości, 8 cud świata. Niestety tak nie jest:-(

Śnieg nawala wciąż, kiedy wytestuję zoopera :crazy:

reklama
Kinia nie wiem za co sorry, nie zorientowałam się.
a ja myślałam, że maleńkiego foszka strzeliłaś, bo ja walnęłam - zresztą nie celowo - jakiś przytyk do koloru ;-) kiedyś tam pisałaś, że gdybyś mogła tobyś kupiła, mimo, że kolory takie szarobure. dobra jak będziemy się sobie tak tłumaczyły, to jeszcze bardziej namieszamy.. nie ma co :tak::-)
zmęczenie się kłania.. :tak:

no właśnie ja też widziałam, że niektóre panny mają po 4 spacerówki i kolejny chcą kupić..:szok: szok. mi NM powiedział, że to ostatnie moje wózki.

Do góry