reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Puchatka,ja widzialam na zywo te najwnowsze modele solara i sa naprawde fajne.mi sie osobiscie podoba zielony,ewentualnie czerwony i niebieski.Ja mysle na zielonym,ale sama nie wiem.Chyba poprosze dziewczyny o opinie ,wyszukalam wszystkie kolory jakie sa,te z paskami to najnowsza kolekcja ktora mi sie podoba:-p:-D:tak:
Tak wiec pomozcie z wyborem,moze cos podpowiecie.

Załączniki

• 3114_11556.jpg
    3114_11556.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 3114_11558.jpg
    3114_11558.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 35
  • 3114_11559.jpg
    3114_11559.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 30
  • 3114_11557.jpg
    3114_11557.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 33
  • Solar_Czerwony.jpg
    Solar_Czerwony.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 32
  • Solar_Niebieski.jpg
    Solar_Niebieski.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 27
  • Solar_Zielony.jpg
    Solar_Zielony.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
Iwonka czerwony :-)

szopek u nas popadal snieg ostatni raz w czwartek a puzniej juz nie bylo dzis piekne slonko :-D a i jakis czas temu zlapal nas snieg grad cos takiego ale to takie bum a puzniej juz nic nie bylo wiec przezylismy :sorry2:

a mi się podoba pomarańczowy ale mi ostatnio ten kolor przypadł do gustu więc nie kieruj się moim zdaniem;-)

Mi sie podoba zielony bez pasków i ewentualnie ten czerwony z żóltym Ja pewnie wzielabym zielony bo czerwony juz mam

Ja jednak przylacze sie do rozważań o spacerówkach bo jednak mysle ze znajde kase zeby ja kupic Z Atlantica jestem naprawde zadowolona tyle ze niestety nie nadaje sie zupelnie na wyjazdy przy naszym niewielkim bagażniku i mozna stracić nerwy za kazdym razem go rozbierajac a ze praktycznie w kazdy weekend wyjezdzamy i robi sie ciepło to lekka skladana na raz spacerówka jest mi potrzebna Kurcze tlumacze wam jak P. który w końcu zrozumiał Tyle że tak nie za bardzo zmiesci sie parasolka spacerówka skladana na długosc bo one maja srednio 108cm chyba ze jakos bedzie wystawac nie wiem musze w sklepie spróbowac ale nie mam takiej nadzieji W gre wchodza wiec takie składane w pół o długosci80kilka po zlożeniu Wybór jest jednak niewielki
Znalazłam takie

Super lekki wózek MINI 6,5KG BABY DESIGN,2008 (583993921) - Aukcje internetowe Allegro
wózek BABY DESIGN MINI 2009 okrycie+KURIER GRATIS (590329482) - Aukcje internetowe Allegro

Ogladałam w sklepie troche maly sie wydaje trudno ocenic jakosc mała cena wiec wiadomo ze raczej nie rewelacja ale wizualnie mi sie podoba Na porównywarkach cen ma takie sobie opinie a na forach dzieciowych znalazlam kilka całkiem pozytywnych

I taki
wózek spacerówka CONECO TRAPER + kurier GRATIS (581519518) - Aukcje internetowe Allegro
Tez rzuciłam kiedys na niego oko w sklepie wydaje sie byc lepiej zrobiony tylko jest ciężki w porównaniu do innych spacerówek i po podniesieniu tez W opiniach sie bardzo nie zaglebialam ale te co czytalam byly pozytywne

Zapomniałam napisac ze rozpatruje wózki do 350 maksimum bo ma to byc wózek wyjazdowy bo na mojej wsi nie sprawdza sie małe kólka napewno pewnie ciezko znalezc cos dobrego w tej cenie ale jakbym wydala wiecej to by mnie przeswiecili bo przeciez wózek juz mam to poco mi kolejny :-p

Zupelnie nie mam pojecia tylko takie typy chyba pojade do sklepu i zaczne sprawdzac którego upchne to bede wybierac

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiteczek ja o chicco słyszłam złą opinię ( jakosciowo) ale Pola ma i sobie chwali. Jak mijam mamy z chicco multiwayem i ct o4 na ulicy, to wcale nie klekoczą na kostce i dzieci mają dużo miejsca:tak:. Bardzo fajnie wygladają.
Mi sie nie podoba tylko krótka budka i to , że ważą trochę ( już nie pamietam, ale szukałam lżejszego).

Puchatka- jaki masz budżet przeznaczony na wózek?
peg perego aria
baby design city

On chyba wazyl tylko 7,5kg:sorry2::sorry2:jets tyle wozkow ze ja zglupialam juz co wybrac.:baffled:chicco bedzie latwiej tu kupic:confused:chyba

Puchatka,ja widzialam na zywo te najwnowsze modele solara i sa naprawde fajne.mi sie osobiscie podoba zielony,ewentualnie czerwony i niebieski.Ja mysle na zielonym,ale sama nie wiem.Chyba poprosze dziewczyny o opinie ,wyszukalam wszystkie kolory jakie sa,te z paskami to najnowsza kolekcja ktora mi sie podoba:-p:-D:tak:
Tak wiec pomozcie z wyborem,moze cos podpowiecie.

Ja myslke ze dla dziewczynki ten czerwony jest ladny choc wogole podoba mi sie najbradziej.Tych paskow tak nie widac:sorry2:ja ogolnie szukam zielonego ale chyba bedzie niebieski bo tylko taki kolor znal;azlam z chicco:sorry2:

Do góry