reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Przeczytałam posty jeszcze raz i nadal nie wiem o co kaman, więc było mineło...

Byłam dziś na pierwszym spacerze zooperem i...

Świetnie się podbija nie wiedziałam, że parasolka może tak dobrze się podbijać, generalnie wszystko ok, prowadzi się łatwo, nie ma z niczym problemu- krawężnikami, wertepami, skręcaniem ale...
- hamulec to normalnie o d**e wytłuc, ciągle mi tłukł po zębatce. Podobno tak jest w nówkach i potem to się jakoś wyrabia ale strasznie mnie to wkurzało:wściekła/y:
- przez pierwsze 10 minut kopałam sobie w tylne kółka, trzeba po prostu mieć bardziej wyciągnięte ręce. W starym wózku ręce mam przy ciele ( jest regulacja wiec mogę mieć różnie ale tak wolę).
- słychać przednie kółka na kostce brukowej
- telepie,ja mam porównanie do wózka z pompowanymi kołami , wiec to żadne porównanie, ale czuć na rączce drganie. Wydaje mi się, że bardziej ja czułam to telepanie niż Miku. Zależy też od rodzaju kostki, taka bardziej "plaskata" jest ok, taka stylizowana na stary bruk telepanko nie z tej ziemi.
Czytałam, że ten wózek ma dobrą amortyzację, może ja się muszę przyzwyczaić:confused:
- śpiworek/okrycie (czy jak to tak nazwać) , dziecku które siedzi zasłania trochę świat, Miku zdecydowanie nie podeszła, musiałam ją odpiąć i rozłożyć jak kocyk.

Ostatnia edycja:
reklama
szopek z tym hamulcem u nas juz nie barabani ;-)

Ja juz sie przyzwyczailam nie czuje tych drgan a w srode z kolezanka sie na chwile zamienilismy ma roan marita i byl z gondola o rany jak miekki i zeby skrecic szok tak mi ciezko bylo hehe juz sie przyzwyczailam do parasolki

dziewczyny potrzebuje torbe do parasolki mam taka jedna nie do wozka i ona pasuje bo jest taka "plaska" a nie owalna jak ta z glebokiego tylko ze mam czerwona a wozek szaro niebieski :baffled: a wy myslalyscie o torbach do parasolki ?

Wybierałam kolor nowego wózka pod dodatki ze starego ( torba, parasol) Natomiast na palcach jednej ręki wyliczyłabym ile razy miałam torbę jeśli już to w koszu na zakupy ja woziłam. Mam torbę implasta , ło taką tylko czerwoną
turkus_torba_2.jpg

jest fajna, bo ma te napy z boku wiec można skrócić pasek, zęby pasowała do rączek wózka.

Ja lubię mieć własną prywatną torbę ( w sensie ze normalną , zwykła, dla kobiet ewentualnie zniewieściałych mężczyzn) ze sobą, czuje się naga bez .

Iwonka no patrzalam i nie za bardzo mi sie podoba torba albo cena

szopek a ile taka kosztuje ? jest fajna naprawde i nie wydaje sie byc taka szeroka z boku taka mam przynajmniej bardzo podobna i nie do wozka wystarczy ze zmiejszam raczke ale ten kolor nie pasuje mi a i zniszczona jest troche

Wiki a ty chcesz taka szczupla ta torbe? Ja mam tez taka sama torbe jak Szopek bo mam wozel tez z impalsta ale nie za bardzo jestem z niej zadowolona,od tego rzepu mi sie mechaci material i jest w sumie pakowna ale taka jakas za miekkka.Kiedys widzialam zreszta na zywo tez,ze np do parasolek coneco solar sprzedawca dodaje torbe gratis,ale samej jej nie ma w sprzedarzy i tez takiej aukcji teraz nie ma zeby Ci pokazac.Ona byla fajna i tez na takim wozku dobrze wygladala.

oooo Iwonka wlasnie jak to nazwalas "szczupla" wiesz myslalam zeby pochodzi po zwyklych sklepach z torbami szkolnymi sportowymi takimi i moze poprostu zminiejszyc pasek i nalozyc bo ta i bez rzepa sie fajnie trzyma zrobila bym zdjecie ale nam aparat padl cholera :wściekła/y:

reklama
Wiki a ty chcesz taka szczupla ta torbe? Ja mam tez taka sama torbe jak Szopek bo mam wozel tez z impalsta ale nie za bardzo jestem z niej zadowolona,od tego rzepu mi sie mechaci material i jest w sumie pakowna ale taka jakas za miekkka.Kiedys widzialam zreszta na zywo tez,ze np do parasolek coneco solar sprzedawca dodaje torbe gratis,ale samej jej nie ma w sprzedarzy i tez takiej aukcji teraz nie ma zeby Ci pokazac.Ona byla fajna i tez na takim wozku dobrze wygladala.

Iwonka, wiem o czym mówisz, bo tez mi sie ta torba podobała. |I jest możliwosc kupna osobno. NAwet gosc mi pisał za ile, ale zpaomniałam :baffled:
Trzeba do niego napisac.

Do góry