reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Serdecznie współczuję wszystkim, którzy muszą podjąć decyzję w sprawie wózka a nie mają ani zasobnego konta, ani możliwości testowania sobie wózków do woli.

Puchatko- jeśli szukasz wózka na codzień, jako główny wózek to chyba lepsza będzie zwykła spacerówka.
Ja potrzebowałam czegoś co bym mogła sobie znieść bez problemu z 2 piętra bez zasapki a moze nawet trzymjac dziecko w drugiej ręce. Poza tym nie mam gdzie przechowywac wózków a parolska złozona zajmuje naprawdę malutko miejsca.

O walkerze czytałam naegatywne opinie na forum wózkowym gazety, dotyczyły jakosci, na inne rzeczy nie zwracam uwagi bo to kwestia gustu.

Twoja Maja jest wzrostu mojego Miku ( mniej więcej)a on ma w parasolce dużo miejsca.

Ciekawy,kolor czerwony i ten 3-ci sa ładne,tylko siedzisko ma 31cm.a sa wozki co maja 35-37cm szerokosci siedziska.

Duzo jest wozkow z waskim siedziskiem i dzieci jezdza w nich.Nie wiem...Majeczka jest raczej z tych duzych dzieci.Trudno mi doradzic.Za duzy jest wybor wozkow i potem sa problemy.Ja sie uparalam na jeden i mam spokoj,taki bol glowy mialam gdy bylam w ciazy i szukalam wozka dla Klaudii ;-)

reklama
Przejrzałam po łebkach wątek , nieźle się namęczyłyśmy nad wyborem.
Widzę, ze Iwonka od samego początku miała w planie Solara.
mm jaka spacerówką teraz jeździsz, nadal babecarem czy się przesialiście do jakiegoś mniejszego, bo nie doczytałam.

Wiktoria ja na twoim miejscu zwlekałabym z nowym wózkiem do wiosny. .. może przywali jeszcze dodatkowo tym śniegiem co w zeszłym roku nie spadł i wtedy albo sanki albo wózki z dużymi pompowanymi kołami:tak:.
Ale wykrakałam :sorry2:

Kwiteczek ja o chicco słyszłam złą opinię ( jakosciowo) ale Pola ma i sobie chwali. Jak mijam mamy z chicco multiwayem i ct o4 na ulicy, to wcale nie klekoczą na kostce i dzieci mają dużo miejsca:tak:. Bardzo fajnie wygladają.
Mi sie nie podoba tylko krótka budka i to , że ważą trochę ( już nie pamietam, ale szukałam lżejszego).

Puchatka- jaki masz budżet przeznaczony na wózek?
peg perego aria
baby design city

Do góry