reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Kinia wózeczek super, ile ma Zosieńka miejsca w nim. Śliczna dziewczynka , bo albo coś przegapiłam albo pierwszy raz ją widzę.

Minka- Maclareny maja malutkie kółeczka ale radzą sobie ponoć wyjątkowo dobrze na bruku, co potwierdzasz.

Ja niestety z testowaniem czekam. Nie miałabym odwagi wsadzić w Zoopera Miku i iść na spacer, ledwo naszym czołgiem idę,bo odśnieżone gdzieniegdzie tak na szerokość złączonych stóp - korytarze.

reklama
szopek sporo miejsca jest. długość oparcia to ok 50cm. szerokość siedzenia tak ok 38 cm, za to długość razem z podnóżkiem 40 cm :-)

pyknęłam fotki :
zosia w wózku.jpg zosia w starym wózku.jpg
zosia w nowym wózku i dla porównania w starym
oparcia i podnóżki ustawione w podobnej pozycji.

kiedyś zdjęcie małej było wklejone, ale je usunęłam. muszę jakieś wrzucić na wątek ze zdjęciami.

a'propos maclarena. NM po ostatniej wyprawie do sklepu zarządził pozbycie się Britaxa .. buuu.. ale ma rację. wózio fajny, ale zajmuje pół bagażnika, a drugie pół to jego pierdoły do samochodu :-)
no wracając do tematu. dziś mi oznajmił, że kupujemy maclarena!!!! :szok:
ja mu mówię, że są tańsze, a równie dobre. a on nie.. bo on i jego córka będa maclarenem jeździli :-D
nie ma to jak chłop. :tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny fajne macie te wozy:-)ile one waza??Ja szukam czegos baaardzo lekkiego:tak:
a ten z elektronika to fajny ale wole jednak mamualne:-D:-D:-D jak by rzeczywiscie zlozyl sie z dzieckiem:szok::szok:np barteria padla czy cos...

kwiateczek mój nowy waży ok. 9 kg albo coś lekko ponad.
generalnie razem z Zosią w środku podniosłam go do góry. nie wiem jak będzie z wnoszeniem na 1 piętro. Najwyżej na półpiętrze będę robiła sobie przerwę. :-)

Kinia- rzeczywiście dużo obszerniejszy. W tym Implaście ( bo chyba ten masz?) to jakieś mikro to opacie. A podnóżek, ho, ho.:tak:

kwiteczek- mój 6, 5 kg waży. Szukałam właśnie coś lekkiego ale z regulacjami oparcia i podnóżka.

Tak. Stary to Implast. Muszę go sprzedać.
Kwiateczek ja szukałam całorocznej spacerówki. Myślę, że w tej kategorii NOMAD jest najlżejszy. jeśli szukasz czegoś lekkiego na lato to zerknij na PEG PEREGO ARIA OH. A jeśli szukasz spaceróki typu parasolka to chyba Zooper jest ok. :-)

Dobrze się sprawdza ten wysuwany podnóżek.Przez to siedzisko jest dłuższe.Tu jeszcze raz podaję wymiary:
Waga wózka: 7,4 kg
wysokośc rączki: 104-111cm
szerokość wózka : 49cm
długość po złożeniu: 108cm
szerokość po złożeniu: 28cm
siedzisko: 36 x 20 cm (+10 podnóżek)
oparcie: 45 x 33 cm
POLECAM -bardzo dobrze się go prowadzi.:tak::tak::tak:

reklama
Tak. Stary to Implast. Muszę go sprzedać.
Kwiateczek ja szukałam całorocznej spacerówki. Myślę, że w tej kategorii NOMAD jest najlżejszy. jeśli szukasz czegoś lekkiego na lato to zerknij na PEG PEREGO ARIA OH. A jeśli szukasz spaceróki typu parasolka to chyba Zooper jest ok. :-)

Kinia dzieki.poszukam a ten Maclaren to troche drogi:baffled:szukam spacerowki na lato ale wlasnie z podnoznikiem opuszczanym tez,pokrowcem no i koszykiem.Pewnie bede musiala wybrac cos ciezszego.Az mi sie nie chce szukac tyle tego no ale trzeba bedzie cos znalezc:sorry2:

Do góry