reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Kinia dzieki.poszukam a ten Maclaren to troche drogi:baffled:szukam spacerowki na lato ale wlasnie z podnoznikiem opuszczanym tez,pokrowcem no i koszykiem.Pewnie bede musiala wybrac cos ciezszego.Az mi sie nie chce szukac tyle tego no ale trzeba bedzie cos znalezc:sorry2:
Jak śnieg zejdzie to wytestuje Zoopera. Zapłaciłam za niego 339 zł wiec nie tak drogo. Ma koszyk, pokrowiec, regulowany podnóżek, tylko siedzenie na całkiem płasko się nie opuszcza albo ja tego zrobic nie potrafię, bo wg producenta jest taka możliwość. Muszę też dojść do ładu z hamulcem. Trudno mi go odblokować i wygląda na bardzo delikatny więc się boję użyć siły ale pogmeram w nim, może źle zamontowałam.:baffled:
Aha i raczej dla wysokich, bo jak porównywałam do orinoko ( taki widziałam w sklepie) to w nim dużo niżej raczki są. Rożnica jakiś 15-20 cm. Mi to pasuje.

reklama
w zooperze siedzenie się na płasko nie opuszcza.
maclaren jest drogi - to prawda. fakt zaoszczędziliśmy na Nomadzie, bo mieliśmy "sponsora", a jak sprzedamy britaxa i implasta to może byśmy wyszli na zero kupując maclarena. ale i tak nie jestem przekonana. :dry:
chłop mi dziurę w brzuchu wierci "bo on chce w formule jeździć" :eek:

productvariant-2074-l-1.jpg
tu jest ARIA która mi się podobała. cena modelu z tego roku to 660zł, ale widziałam gdzieś modele starsze i były tańsze - ok. 400zł.
nie kupię jej bo nie chcę mieć składziku wózkowego w domu ;-)
jeden na spacery, jeden na zakupy - do samochodu i wystarczy.

hej dziewczyny!

Kinia - zazdroszcze Ci Nomadzika (tak pozytywnie oczywiscie!!) :happy:
Super ze juz go masz - błyskawicznie, swoją drogą:-)
Zamawiałas u Niemcow??
A ten kolor to chyba "stary" pigment??
Bo wydaje mi sie ze czerwony jest z ciemniejszym kolorem niz ten widoczny na Twoich fotkach granatowy...

Super te zdjecia porównawcze!!!! Mozna porównać na pierwszy rzut oka jak moga się róznic siedzenia!

Ogólnie bomba. Tylko czekam na Wasz test chodnikowy :sorry2:
Liczę że pochwalisz się wrarzeniami :tak:

na fotkach on wyszedł granatowy, a w rzeczywistości to jest kolor ciemny grafitowy. mam do kompletu parasolkę koloru PIGMENT. ten sam odcień czerwieni :-)
tak. zamawiałam na niemieckiej stronie. teraz ten wózek jest jeszcze tańszy - 230 euro. tylko euro podrożało.
teściowa nam go kupiła :-)
z testem chodnikowym czekam aż śnieg stopnieje lub do momentu sprzedaży starego :-)
ogólnie wózek bomba.
jeszcze jedna zaleta: po złożeniu stoi pionowo.

Zobacz załącznik 115606
tu jest ARIA która mi się podobała. cena modelu z tego roku to 660zł, ale widziałam gdzieś modele starsze i były tańsze - ok. 400zł.
nie kupię jej bo nie chcę mieć składziku wózkowego w domu ;-)
jeden na spacery, jeden na zakupy - do samochodu i wystarczy.
Mi się Aria średnio podoba ( tzn boki ma jak krzesło) . Czytał kiedyś o niej na z wózkowym forum gazety i był ble i niefajny( zakodowałam sobie więc tą nazwę), ostatnio jakaś moda trafiła i wychwalany jest pod niebiosa.:confused:

twist-01.jpg

Całkowicie składane oparcie- 2 zdjęcie od lewej w środkowym rzędzie. Miku i tak nie śpi na idealnie płaskim.

Nomad wygląda moim zdaniem super i lepiej mu z srebrnym stelażem.
Rzeczywiście na zdjęciach wyszedł granat z czerwonym ale na zdjęciach w necie też nie widać, ze to popielaty. Na tym z żółtymi wstawkami to widać, ze łączony z popielatym. Podoba mi się ( oprócz tego koloru o którym wspominałyście) ten czerwony z zielonym, ale nie wiem czy tak oryginalne połączenie kolorów nie zbrzydło by mi. Mam tak w pokoju ( zielone ściany i czerwone dodatki) więc zaspokoiłam już swoja potrzebę :-p

nie czytałam o arii za dużo, bo od razu odpadła.
jeden wózek do samochodu, jeden na spacery.
ten nomad z żółtymi wstawkami to kolor jeans. on faktycznie wygląda jak granatowy jeans. nawet ładny.
zooper mi się podoba. zobaczymy jak pójdzie z moimi starymi wózkami.
mam już 2 chętnych na ten Boldera.
jeśli mówimy o kolorach to mi się podoba peg perego cedro http://img.nokaut.pl/p/94/7c/947cafbf4e3aa6a534c9d0f5829798f9500x500.jpg

reklama
Do góry