reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Tak na pierwszy rzut oka:

a moze jak już coneco to coneco traffic? NOWOŚĆ CONECO TRAFFIC -JEŹDZIK, FOLIA, NAKLEJKA (555787269) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Wózek spacerowy VENUS BUGGY spacerówka parasolka (548153623) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

moze taki,wybierajcie ale to nie koniec:wink:
Ja sie nie znam w ogole mam graco jak znajde to pokaze ale chce wiekszy a one wygladaja jak moj:sorry: chce zeby starczylo do 3 lat

ma takie delikatne , cienki rurki w stelażu.:baffled:

Może:
bd travel
bd espiro jet ja już byłam na ten zdecydowana ale gdzieś czytałam, że ma stosunkowo płytkie siedzisko.

Kilka stron temu sama debatowałam nad parasolkami i wklejałam linki.

Ostatnia edycja:
reklama
z testem chodnikowym czekam aż śnieg stopnieje lub do momentu sprzedaży starego :-)
ogólnie wózek bomba.
jeszcze jedna zaleta: po złożeniu stoi pionowo.

:tak:Tak wiem!
No i czekam na relacje!!!!:-p
Ja ciągle czekam na sponsora :zawstydzona/y:
Mam nadzieje ze zdąży do wiosny bo potem to juz moze sie na długo nie przydac... :sorry2:
Ale do tego czasu moze przynajmniej kupie jakąś parasolkę :nerd: Nie chcę teraz na to zimno wozić małej w "cienkim" wózku, ale juz wogóle przestałam uzywać tego naszego ciężkiego i jak jade do Krakowa to ręce mi chce urwac, bo musze dzidzię nosic - koszmar!
A w lecie i tak zamierzałam nabyc dodatkowo parasolkę.
A Nomada kupie natychmiast jak tylko sponsor się wreszcie określi ;-)

hihi, trochę sraczkowaty jak dla mnie :-D;-)

Jak śnieg zejdzie to wytestuje Zoopera. Zapłaciłam za niego 339 zł wiec nie tak drogo.

Aha i raczej dla wysokich, bo jak porównywałam do orinoko ( taki widziałam w sklepie) to w nim dużo niżej raczki są.
A zmierzysz wysokość od podłogi???
I wrzuć mi jeszcze raz proszę linka do tego sklepu gdzie go kupiłaś, bo rzeczywiście atrakcyjna oferta... Pisałas ze zgarnęłaś ostatnią sztukę, ale może się zaopatrzyli??
Mnie się podoba zielony i różowy :-p

kwiateczek ten nizej to najedz i kilknij wyswietli sie strona tak samo ten travel .. fajny jest travel widzialam w sklepie ale my sie zdecydowalismy na saturna tego nizej bo mi wpadl w oko jak go obmacalam a jak ogladalam na necie to mi sie nie podobal wogole a na zywo ladniejszy material kolor i ogolnie zgrabniejszy
sportowy ;-)

My sie zdecydowalismy na taki :-phttp://www.allegro.pl/item551930672_wozek_spacerowy_saturn_coneco_8xgratis.html
a ten sportowy to tu jest link ... ogolnie cos sie namieszalo
http://www.allegro.pl/item554566349_wozek_parasolka_espiro_jet_baby_design_wys24h_w_w.html

Ostatnia edycja:
Szopek dwa ostatnie linki nie działają.

Ja wczoraj widziałam maclarena, jakiego nie wiem może uda mi się go odszukać. Zaniepokoiły mnie wrażenia słuchowe, tzn. strasznie się klekotały i stukały te małe kółeczka. Jak dla mnie dyskwalifikacja:sorry2:

Ostatnia edycja:
keyko minka jest zadowolona moze widzialas jakiegos juz wyjezdzonego ;-)
Ja sie nigdy nie zastanawialam jak sprawdzic w sklepie czy kolka trzeszcza nie dadza pojezdzic pod sklepem :sorry2:

Wiktoria może był wyjeżdzony, nie wiem. Dziecko tak ponad roczne i nie wiem czy ten wózek od nowości czy kupiony od kogoś:sorry2:.

Wiecie co duzo zalezy jak kto o wozek dba a nawet baaaardzo duzo zalerzy moj wozek jest malo zniszczony ubrudzony moze troche nie jest rozklekotany taki a znam osoby co mialy nowy .... a za darmo bym go nie chciala

reklama
Szopek dwa ostatnie linki nie działają.

Ja wczoraj widziałam maclarena, jakiego nie wiem może uda mi się go odszukać. Zaniepokoiły mnie wrażenia słuchowe, tzn. strasznie się klekotały i stukały te małe kółeczka. Jak dla mnie dyskwalifikacja:sorry2:

Mclarenom ponoć kółka kołacza ale dobrze jeżdżą tylko taka ich klekocząca uroda.

Linki poprawiłam, nie wiem co tam się pomieszało, co złego to nie ja.:sorry2:
To były baby design travel i jet.
Jeta widziałam na żywo i wyglądał bardzo ładnie, ale to było dawno to patrzyłam tylko na wygląd.

kangurka złożyłam dziś wózek i jest w sypialni a Młody juz kima , wiec moze jutro zmierzę . Tak jak przymierzam do ciała z pamieci to jakieś 90 - 100 cm miał do tego zagiecia w raczce. Trudno sie takie rzeczy mierzy bo wózki mają różne raczki to inaczej wychodzi.

Ja kupowałam w babyfant ale pisze wyprzedane. Pewnie bedą mieli droższe ale aktualny rocznik.
w fartlandii jest teraz promocja 319 zł .
bobowózki 399 zł , na allegro 400 cos tam kosztują.

Do góry