Kinia mama smoka
Fanka BB :)
to napisz jak wrażenia.Widziałam go kiedyś u kogoś na ulicy. Teraz zamówiłam przez stronę www ale brat ma odebrać w ich sklepie i przywieść jutro. Pożyjom uwidim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to napisz jak wrażenia.Widziałam go kiedyś u kogoś na ulicy. Teraz zamówiłam przez stronę www ale brat ma odebrać w ich sklepie i przywieść jutro. Pożyjom uwidim.
tylko chyba jednak za ciężki i chyba jednak boję się firmy chicco.
mam Multiway'a i KOCHAM ten wózek. Siedzisko jest bardzo obszerne i nawet z b.grubym śpiworem Szymon ma w nim bardzo wygodnie. Mam go 5 m-cy i ciągle go używam. Moje koleżanka ma Multiwa'a odkąd się pojawiły na rynku i też nie narzeka na jakiekolwiek usterki.
Co do Concorda, to też mi się bardzo podoba, ale ze względów zdroworozsądkowych nie myślałam o wózku w tej kategorii cenowej.
Jednak jeśli zdecyduję się kiedyś na drugie dziecko, to nie będę kupowała wózka wielofunkcyjnego, a kupię konkretną spacerówkę (np.Concorda) i używany głęboki. Szymon w gondoli jeździł 4 m-ce. No może 4,5 m-ca. Potem przesiedliśmy się do spacerówki.
Kupiłam Multioway'a bo miał to być wózek na okazjonalne wyjazdy a w efekcie praktycznie tylko nim jeżdżę
No widzisz, weź bądź tu mądry. Tyle wyczytałam na internecie i trochę się bałam.mam Multiway'a i KOCHAM ten wózek. Siedzisko jest bardzo obszerne i nawet z b.grubym śpiworem Szymon ma w nim bardzo wygodnie. Mam go 5 m-cy i ciągle go używam. Moje koleżanka ma Multiwa'a odkąd się pojawiły na rynku i też nie narzeka na jakiekolwiek usterki.
dokładnieja tam weszłam do sklepu i kupiłam pierwszy z brzegu.. i tez było źle.
powiedziałam niedawno mamie, że kiedyś człowiek wchodził do sklepu i kupował to co było, a potem się cieszył, że w ogóle to ma. teraz wybór jest duży i można zwariować :-)