reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Łatwo się składa/rozkłada ale nie tak łatwo jak ten [ame="http://www.youtube.com/watch?v=jcnHzYeAbcU&NR=1"]YouTube - Origami Stroller[/ame]
i chyba lepiej bo jakby mi się pykneło z berbeciem w środku

reklama
Nadal nie przetestowałam bo teraz to by mi się psi zaprzęg przydał.
Zrobiłam kilka zdjęć, na pokładzie wózka Dorotka, lalka wielkości półroczniaka.
Zdjęcie z pałąkiem i bez ( podnosi się go do góry a nie na bok jak zazwyczaj)rozlozonym,/złożony podnóżkiem i z nasuniętą budka dla ochrony przed wiatrem/słońcem. Dziecko wygląda przez foliowe okienko i w przypadku Miku robi kuku i myśli, ze to zabawa.

Szopek to ja czekam jeszcze na relacje z rajdu po chodnikach i bezdrożach. Wózio fajny, intrygują mnie tylko te kółka, czy nie będą się zachowywać jak w mojej znienawidzonej spacerówce, której chyba tylko ja się czepiam:sorry2:

fajny wózek i ma barierkę :szok:
w sklepie facet mówił, że nie mają.
szopek dołączyłaś do grona ekskluzywnego grona użytkowników zoopera :-)
wczoraj oglądałam ich stronę i chwalili się że dave grohl, lopez i żona aflecka mają takie wózki ;-)

Szopek to ja czekam jeszcze na relacje z rajdu po chodnikach i bezdrożach. Wózio fajny, intrygują mnie tylko te kółka, czy nie będą się zachowywać jak w mojej znienawidzonej spacerówce, której chyba tylko ja się czepiam:sorry2:
na bezdroża to mam ten
haucktraxxjaguar4.jpg
, zooper ma być na chodniki. sama jestem ciekawa. jeździmy z Młodym po mieszkaniu kilka razy dziennie, szybko zakręcamy, śmigamy , normalnie Kubica.
fajny wózek i ma barierkę :szok:
w sklepie facet mówił, że nie mają.
szopek dołączyłaś do grona ekskluzywnego grona użytkowników zoopera :-)
wczoraj oglądałam ich stronę i chwalili się że dave grohl, lopez i żona aflecka mają takie wózki ;-)
Tak, a reszta luda ma Maclarena :tak:

i w końcu ja dziś wybrałam sie maclarenem na wycieczke ;-) jezdziło sie całkiem sprawnie nie było żadnych problemów z nierównymi chodnikami i krawężnikami :tak: jestem zadowolona :tak: mała też chyba zadowolona, bo nic nie mówiła a oglądała świat :tak:

przyjechał. cała transakcja trwała tydzień.
kolor taki sam jak PIGMENT dostępny w Polsce.
grafitowo-czerwony.
nomad.jpgnomad tył.jpgnomad bok.jpg
tak wygląda nasz nowy środek transportu. przepraszam, ale jestem kiepskim fotografem :-)
widok z tyłu. ma 2 kieszonki i okienko widokowe żebym mogła kuknąć do dziecka

no i na sam koniec wozio z jego właścicielką w środku :-)
nomad i zosia.jpg

EDIT kilka godzin później
wady wózka: ruszająca się lekko rączka, brak możliwości zamontowania parasolki jak budka jest na wózku.
na szczęście mam uniwersalną łapkę do parasolek. zmienię ten zaczep Jane na uniwersalny i będzie dobrze :-)
a i na zdjęciu brakuje zaślepki. nie zauważyłam tego. jak zakładałam koło to mi odskoczyła. NM jak wróci to naprawi to.

Ostatnia edycja:
reklama
i w końcu ja dziś wybrałam sie maclarenem na wycieczke ;-) jezdziło sie całkiem sprawnie nie było żadnych problemów z nierównymi chodnikami i krawężnikami :tak: jestem zadowolona :tak: mała też chyba zadowolona, bo nic nie mówiła a oglądała świat :tak:
no to swietnie ja ogolnie mysle o kolkach w saturnie ale to poprostu strach przed nieznanym mam duze pompowane teraz ;-)

Faktycznie te szare stelaze ladniejsze od czarnych

Do góry