reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Łatwo się składa/rozkłada ale nie tak łatwo jak ten [ame="http://www.youtube.com/watch?v=jcnHzYeAbcU&NR=1"]YouTube - Origami Stroller[/ame]
i chyba lepiej bo jakby mi się pykneło z berbeciem w środku

reklama
Nadal nie przetestowałam bo teraz to by mi się psi zaprzęg przydał.
Zrobiłam kilka zdjęć, na pokładzie wózka Dorotka, lalka wielkości półroczniaka.
Zdjęcie z pałąkiem i bez ( podnosi się go do góry a nie na bok jak zazwyczaj)rozlozonym,/złożony podnóżkiem i z nasuniętą budka dla ochrony przed wiatrem/słońcem. Dziecko wygląda przez foliowe okienko i w przypadku Miku robi kuku i myśli, ze to zabawa.

Szopek to ja czekam jeszcze na relacje z rajdu po chodnikach i bezdrożach. Wózio fajny, intrygują mnie tylko te kółka, czy nie będą się zachowywać jak w mojej znienawidzonej spacerówce, której chyba tylko ja się czepiam:sorry2:

fajny wózek i ma barierkę :szok:
w sklepie facet mówił, że nie mają.
szopek dołączyłaś do grona ekskluzywnego grona użytkowników zoopera :-)
wczoraj oglądałam ich stronę i chwalili się że dave grohl, lopez i żona aflecka mają takie wózki ;-)

Szopek to ja czekam jeszcze na relacje z rajdu po chodnikach i bezdrożach. Wózio fajny, intrygują mnie tylko te kółka, czy nie będą się zachowywać jak w mojej znienawidzonej spacerówce, której chyba tylko ja się czepiam:sorry2:
na bezdroża to mam ten
haucktraxxjaguar4.jpg
, zooper ma być na chodniki. sama jestem ciekawa. jeździmy z Młodym po mieszkaniu kilka razy dziennie, szybko zakręcamy, śmigamy , normalnie Kubica.
fajny wózek i ma barierkę :szok:
w sklepie facet mówił, że nie mają.
szopek dołączyłaś do grona ekskluzywnego grona użytkowników zoopera :-)
wczoraj oglądałam ich stronę i chwalili się że dave grohl, lopez i żona aflecka mają takie wózki ;-)
Tak, a reszta luda ma Maclarena :tak:

i w końcu ja dziś wybrałam sie maclarenem na wycieczke ;-) jezdziło sie całkiem sprawnie nie było żadnych problemów z nierównymi chodnikami i krawężnikami :tak: jestem zadowolona :tak: mała też chyba zadowolona, bo nic nie mówiła a oglądała świat :tak:

przyjechał. cała transakcja trwała tydzień.
kolor taki sam jak PIGMENT dostępny w Polsce.
grafitowo-czerwony.
nomad.jpgnomad tył.jpgnomad bok.jpg
tak wygląda nasz nowy środek transportu. przepraszam, ale jestem kiepskim fotografem :-)
widok z tyłu. ma 2 kieszonki i okienko widokowe żebym mogła kuknąć do dziecka

no i na sam koniec wozio z jego właścicielką w środku :-)
nomad i zosia.jpg

EDIT kilka godzin później
wady wózka: ruszająca się lekko rączka, brak możliwości zamontowania parasolki jak budka jest na wózku.
na szczęście mam uniwersalną łapkę do parasolek. zmienię ten zaczep Jane na uniwersalny i będzie dobrze :-)
a i na zdjęciu brakuje zaślepki. nie zauważyłam tego. jak zakładałam koło to mi odskoczyła. NM jak wróci to naprawi to.

Ostatnia edycja:
reklama
i w końcu ja dziś wybrałam sie maclarenem na wycieczke ;-) jezdziło sie całkiem sprawnie nie było żadnych problemów z nierównymi chodnikami i krawężnikami :tak: jestem zadowolona :tak: mała też chyba zadowolona, bo nic nie mówiła a oglądała świat :tak:
no to swietnie ja ogolnie mysle o kolkach w saturnie ale to poprostu strach przed nieznanym mam duze pompowane teraz ;-)

Faktycznie te szare stelaze ladniejsze od czarnych

Do góry