reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Kangurka hmmm ciezki wybor,ja ogolnie nie jestem za 3 kolowcami,a tylko w ostatnim linku podana jest szerokosc siedziska. 30cm,jak dla mnie za malo jak na wozek spacerowy czesto uzywany,szczegolnie w chlodniejsze dni.Powinno byc minimum 35cm.

reklama
Kangurka jane super, ale ta cena. Chicco też niczego sobie, poza wagą- dla mnie to rzadna zmiana.

Co do solara- prowadziłam go lewą ręką (jestem praworęczna). Ani razu nei oderwał mi się od ziemi, kółka jechały tam gdzie je nakierowałam. W tej mojej pomyłce grapi takie manewry skutkowały odrywaniem się kół, kręceniem się w kółko i nie jechaniem do przodu bo czasami potrafią się nie kręcić:baffled:.
Nie było nic słychać, a grapi na takiej powierzchni strasznie się tłucze.
No widzisz, a na zdjęciach ten Grapi całkiem apetyczny...
Super że jest ktos kto testuje i moze porównać. Dzieki Keyko!!

Wygląda więc na to że ten Solar jest wart uwagi.
Ja bym jeszcze chciała przetestowac ten Chicco S3 i Graco Trekko. Tylko ja nie mam jak się wybrac po sklepach zeby to zrobic :-(
Jeszcze jakbym znała jeden sklep do którego moge jechac i tam wszystkie "pomacac" to ok. Ale nie znam...
Może któraś z Was będzie wkrótce w sklepie miała mozliwosc obejrzec i przetestowac tak jak Keyko :-) powyższe modele...?? :sorry2:

chciałabym zobaczyć / pojeździć tym slalom pro jane , bo wierzyć mi się nie chce , ze waży tylko 8 kg.
O graco mosaic słyszałam kiepskie opinie jeśli chodzi o amortyzacje.

Przyjrzałam sie Mosaicowi i moze to byc prawda to co słyszałaś. Skreślam z listy w takim razie.

A Slalom juz mi sie snił tej nocy. Cholibka, ze on taki drogi... Gdybym nie zamierzała (nie musiała) kupowac teraz szafy dla Nikolki to bym jej taki fundnęła. Ale szafa być MUSI, wiec i wózek musi byc tańszy. Zwłaszcza że musiałabym sprzedać najpierw obecny, zeby kupic inny.

Ja posiadam wózeczek Jane, z tym że nie Slaloma ale Nomada. Miałam cały zestaw razem z gondolą i nosidełkiem, świetnie sie sprawdził. Teraz jeździmy w spacerówce i jest super, leciutka zwinna i wygodna dla dla dziecka bo ma duże siedzenie. Jestem bardzo zadowolona. To najlepszy zakup jaki zrobiłam. Gdybym miala jeszcze raz kupowac wózek, kupilabym taki sam!

Dzięki za opinię. Nomad tez nie wygląda źle.
Ale powiedzcie mi dlaczego taka różnica w cenie tego samego modelu??
Jane Nomad NOWY!!!! GWARANCJA !!!!!!!! OKAZJA! (540185669) - Aukcje internetowe Allegro 899zł
WÓZEK SPACEROWY JANE NOMAD 2008 KOL H-61 NOIR (539656790) - Aukcje internetowe Allegro 1499zł!!
Już mi się dwoi w oczach i nie kapuje skąd ta różnica :baffled:

Kangurka hmmm ciezki wybor,ja ogolnie nie jestem za 3 kolowcami,a tylko w ostatnim linku podana jest szerokosc siedziska. 30cm,jak dla mnie za malo jak na wozek spacerowy czesto uzywany,szczegolnie w chlodniejsze dni.Powinno byc minimum 35cm.

Wiesz, zupełnie na to nie patrzyłam wczeąniej. Tak sobie teraz zmierzyłam naszą spacerówkę i ma szer 30cm i wys 40cm. Obydwa parametry dosyc słabe, choć narazie wystarczają.
Ale to cenna uwaga Iwonko, bo dziecko rośnie...

Postanowiłam i na tym wątku coś napisać.
Ja mam narazie taki wózek głęboki ze spacerówką, ale zastanawiam się czy nie zakupić jak zrobi się cieplej samej spacerówki, bo ten trochę ciężkawy jest.

Dzięki za opinię. Nomad tez nie wygląda źle.
Ale powiedzcie mi dlaczego taka różnica w cenie tego samego modelu??
Jane Nomad NOWY!!!! GWARANCJA !!!!!!!! OKAZJA! (540185669) - Aukcje internetowe Allegro 899zł
WÓZEK SPACEROWY JANE NOMAD 2008 KOL H-61 NOIR (539656790) - Aukcje internetowe Allegro 1499zł!!
Już mi się dwoi w oczach i nie kapuje skąd ta różnica :baffled:
ten tańszy to chyba starszy model. Widziałam ten za 1499 w rzeczywistości. Jest duży, ale lekki tylko nie podoba mi się jego budka. widziałam też ten z Niemiec. Niedawno u lekarza mama z dzieckiem przyjechała w takim modelu. Fajnie wyglądał.

Kangurka hmmm ciezki wybor,ja ogolnie nie jestem za 3 kolowcami.
Ja ponownie też bym nie kupiła 3kołowca. Chciałam kupić Jane Slalom lu Maclarena MX3, ale się rozmyśliłam. Kupię jakiś tradycyjny.

Ostatnia edycja:
ten graco mojo podoba mi sie ... i w sam raz na wypad do sklepu itd przeciez nie bede patrzala na to ze jade na 11 dni do lasu i pod to wozek kupowac :baffled: ale pewnie wezmiemy ten mniejszy wozek (o ile sie na ktorys zdecyduje) na wypad. A poza tym cena jest przystepna dosyc napewno jest lepszy od parasolki coneco Joker :dry: przypomina mi troche maclarena.
druga opcja to taka ze dorwe gdzies uzywanego coneco solara w dobrym stanie tylko z uzywanymi spacerowkami trudniej niz w glebokimi bardziej sie niszcza itd

Dziewczyny macalam wczoraj Coneco Solar! :-):tak:Stal u mnie na klatce chyba ktos w odwiedzianch do kogos przyszedl:-)No wiec postanowilam go oblukac i wyglada calkiem solidnie! Macalam siedzisko kolka raczke! Gdybym dzis miala wybrac to chyba kupuje ten! Gorzej jakby mnie ktos na tym macaniu zlapal-jeszcze o kradziez bylabym osadzona! :szok::szok:hehe

Mi osobiście się podoba ten i cena tez super ;-) tylko nie wiem bo siedziesko ma szerokość 31cm :baffled:
ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy aktualnie jeździmy tym http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=529391348 i nie zamierzam zmieniać :happy: wczesniej przy Wiktorku tez miałam Graco, ale wiem że np. OlaK. miała tez Graco i nie była zadowolona...

reklama
kurcze niewiem co zrobic nie mam kasy za duzo bo musze kupic fotelik do auta lozeczko turystyczne :baffled: w czwartek musze zapisac sie na egzamin i zaplacic w poniedzialek pneumokoki szcepionka :sorry2:
co do szerokosci racja w kombinezonie itd ciezko ale na lato wiosne poczatek jesieni :sorry2:
mysle o to mojo bo ta cena kusi a i nie wyglada na az taki badziew rozklada sie plasko a w tych parasolkach to ciezko o to i podnozek sie reguluje ..... my zostawiamy nasz duzy wozek wiec nasz plus ten to nie bylo by tak az zle przeciez poradzcie cos bo zwariuje na upartego zima jesieni moge jezdzic duzym o ile maly bedzie chcial

Do góry