reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
kangurka no niby tylko ok stowki drozej ale dla mnie przy takich wydatkach jak mi sie zlozyly to duzo nie dokladam i mam lozeczko turystyczne albo fotelik do auta o szcepionce nie wspomne czemu to wszytsko takie drogie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ten tańszy to chyba starszy model. Widziałam ten za 1499 w rzeczywistości. Jest duży, ale lekki tylko nie podoba mi się jego budka. widziałam też ten z Niemiec. Niedawno u lekarza mama z dzieckiem przyjechała w takim modelu. Fajnie wyglądał.

Ja ponownie też bym nie kupiła 3kołowca. Chciałam kupić Jane Slalom lu Maclarena MX3, ale się rozmyśliłam. Kupię jakiś tradycyjny.

Kinia, a czemu zrezygnowałas ze Slaloma? tylko ze względu na 3 kółka?? A dotykałas go moze?

Co do Nomadów - wiesz zastanawiam sie czy ta różnica w cenie to nie jest tak jak ktos kiedys wrzucał linka - te polskie wózki kosztuja kilkaset zł u nas, a za granicą te same dwa razy wiecej!
A co z tą budką Kinia nie tak?? Napisz.

Kurcze, mam straszne dylematy.

Ja trzykołowca mojego lubie, bo sie nim swietnie skreca (fatalnie na wertepach, ale chodniki, rowne pobocza i ulice to ekstra). Ale tez myslalam czy nie cztery kółka, bo chyba są gabarytowo mniejsze :nerd:

Dziewczyny macalam wczoraj Coneco Solar! :-):tak:Stal u mnie na klatce chyba ktos w odwiedzianch do kogos przyszedl:-)No wiec postanowilam go oblukac i wyglada calkiem solidnie! Macalam siedzisko kolka raczke! Gdybym dzis miala wybrac to chyba kupuje ten! Gorzej jakby mnie ktos na tym macaniu zlapal-jeszcze o kradziez bylabym osadzona! :szok::szok:hehe

haha, bo my mafia jesteśmy! Mafia wózkowa :-)
Lataja takie Majówki po mieście i sieja spustoszenie wśród właścicieli spacerówek!
Ludzie strzeżcie się :-D

A my - działajmy!:-)

Mi osobiście się podoba ten i cena tez super ;-) tylko nie wiem bo siedziesko ma szerokość 31cm :baffled:
ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy aktualnie jeździmy tym Wózek QUATRO TOUR DELUXE GRACO SUPER PROMOCJA !!! (529391348) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i nie zamierzam zmieniać :happy: wczesniej przy Wiktorku tez miałam Graco, ale wiem że np. OlaK. miała tez Graco i nie była zadowolona...

W wersji głebokiej wygląda brzydko, ale my już głebokich nie potrzebujemy hihi.
Spacerowa wersja calkiem sympatycznie wygląda (mowie ciagle o tym którym jezdzicie). No tylko własnie - co z tym Graco jest ze duzo osob narzeka? :confused:
Bo oferte maja ciekawa (na zdjęciach)...

kangurka no niby tylko ok stowki drozej ale dla mnie przy takich wydatkach jak mi sie zlozyly to duzo nie dokladam i mam lozeczko turystyczne albo fotelik do auta o szcepionce nie wspomne czemu to wszytsko takie drogie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiem o czym mówisz doskonale!
Wrzuciłam tylko cos, co moze komus do gustu przypadnie ;-) To nie było strikte do Ciebie :blink:

A to Mojo które Ci sie podoba, jest całkiem fajne. Ja po prostu narazie patrzę za porządniejszą spacerówą, ale gdybym miała kupować parasolę to bym zagłębiła się w Mojo także :happy:
Skoro masz dużą spacerówke, to Mojo moze byc super, bo w razie, jak pisałas zimnych pór roku i potrzeby - wsadzisz dzidziusia po prostu wyjątkowo do duzej.
Wogole wiadomo o co mi chodzi? :sorry2:

reklama
Kinia, a czemu zrezygnowałas ze Slaloma? tylko ze względu na 3 kółka?? A dotykałas go moze?
Tak. Głownie ze względu na 3kółka. Jedziemy w wakacje nad morze i chciałam mieć wózek, który poradzi sobie z piachem. Często też chodzę na piechotę na Stare miasto. Tam wszędzie są podjazdy dla dwuśladów. Jakoś sobie radziłam, ale chyba już mi się nie chce szarpać z wózkiem :-)
Wszystkie wózki są zrobione z materiałów z dodatkiem czegoś sztucznego. Ale Jane nie jest w dotyku "plastikowa". Nawet miękka i miła w dotyku.

Co do Nomadów - wiesz zastanawiam sie czy ta różnica w cenie to nie jest tak jak ktos kiedys wrzucał linka - te polskie wózki kosztuja kilkaset zł u nas, a za granicą te same dwa razy wiecej!
A co z tą budką Kinia nie tak?? Napisz.
Z tymi cenami może tak być.
Budki są chyba wymiarowo takie same. Tylko w wersji z 2008 są takie dwa okienka po boku. Mi osobiście się to nie podoba. Ta wersja z Niemiec ma całą budkę.
Tu musi być jakiś stary model. Na niemieckim ebay ten z okienkami kosztuje 320 euro, a ten drugi 200 euro.

Do góry