reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
No nareszcie konkret :-) tez jestem zdecydowana czekam jeszcze na M i zamowimy moze znajde na innej aukcji z folia i ciekawe czy mozna kupic drazek albo czy sa uniwersalne drazki do wozkowWiktoria ja bym się zdecydowała! tylko folie musisz mieć na deszcz!
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
drążki są równiez uniwersalne zapytaj tego sprzedawcy odrązek i folię:-) chociaz tak myślę iż to ma być wózek dodatkowy więc czy na pewno to konieczne
ten sprzedawca ma również to http://www.allegro.pl/item532090245_www_e_graco_pl_graco_mojo_oryg_folia_okrycie_promo.html więc może to jest ciekawsza propozycja??
ten sprzedawca ma również to http://www.allegro.pl/item532090245_www_e_graco_pl_graco_mojo_oryg_folia_okrycie_promo.html więc może to jest ciekawsza propozycja??
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
hahaha wlasnie mialam wkleic to ze z okryciem i folia
pewnie ze sie bardziej oplaca a roznica minimalna
pewnie ze sie bardziej oplaca a roznica minimalna
Jeszcze taki jest sympatyczny, ale to raczej nie jako parasolka tylko spacerówa
*_SPREE_* _GRACO_ COMPLETO +_OCIEPLACZ_ +_FOLIA_ (523448433) - Aukcje internetowe Allegro
Zaraz poczytam co napisałyście od południa na wozeczkach
No chyba ze niuniak wstanie...
*_SPREE_* _GRACO_ COMPLETO +_OCIEPLACZ_ +_FOLIA_ (523448433) - Aukcje internetowe Allegro
Zaraz poczytam co napisałyście od południa na wozeczkach
No chyba ze niuniak wstanie...
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
kangurka no niby tylko ok stowki drozej ale dla mnie przy takich wydatkach jak mi sie zlozyly to duzo nie dokladam i mam lozeczko turystyczne albo fotelik do auta o szcepionce nie wspomne czemu to wszytsko takie drogie
ten tańszy to chyba starszy model. Widziałam ten za 1499 w rzeczywistości. Jest duży, ale lekki tylko nie podoba mi się jego budka. widziałam też ten z Niemiec. Niedawno u lekarza mama z dzieckiem przyjechała w takim modelu. Fajnie wyglądał.
Ja ponownie też bym nie kupiła 3kołowca. Chciałam kupić Jane Slalom lu Maclarena MX3, ale się rozmyśliłam. Kupię jakiś tradycyjny.
Kinia, a czemu zrezygnowałas ze Slaloma? tylko ze względu na 3 kółka?? A dotykałas go moze?
Co do Nomadów - wiesz zastanawiam sie czy ta różnica w cenie to nie jest tak jak ktos kiedys wrzucał linka - te polskie wózki kosztuja kilkaset zł u nas, a za granicą te same dwa razy wiecej!
A co z tą budką Kinia nie tak?? Napisz.
Kurcze, mam straszne dylematy.
Ja trzykołowca mojego lubie, bo sie nim swietnie skreca (fatalnie na wertepach, ale chodniki, rowne pobocza i ulice to ekstra). Ale tez myslalam czy nie cztery kółka, bo chyba są gabarytowo mniejsze
Dziewczyny macalam wczoraj Coneco Solar! :-)Stal u mnie na klatce chyba ktos w odwiedzianch do kogos przyszedl:-)No wiec postanowilam go oblukac i wyglada calkiem solidnie! Macalam siedzisko kolka raczke! Gdybym dzis miala wybrac to chyba kupuje ten! Gorzej jakby mnie ktos na tym macaniu zlapal-jeszcze o kradziez bylabym osadzona! hehe
haha, bo my mafia jesteśmy! Mafia wózkowa :-)
Lataja takie Majówki po mieście i sieja spustoszenie wśród właścicieli spacerówek!
Ludzie strzeżcie się
A my - działajmy!:-)
Mi osobiście się podoba ten i cena tez super ;-) tylko nie wiem bo siedziesko ma szerokość 31cm
ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy aktualnie jeździmy tym Wózek QUATRO TOUR DELUXE GRACO SUPER PROMOCJA !!! (529391348) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i nie zamierzam zmieniać wczesniej przy Wiktorku tez miałam Graco, ale wiem że np. OlaK. miała tez Graco i nie była zadowolona...
W wersji głebokiej wygląda brzydko, ale my już głebokich nie potrzebujemy hihi.
Spacerowa wersja calkiem sympatycznie wygląda (mowie ciagle o tym którym jezdzicie). No tylko własnie - co z tym Graco jest ze duzo osob narzeka?
Bo oferte maja ciekawa (na zdjęciach)...
kangurka no niby tylko ok stowki drozej ale dla mnie przy takich wydatkach jak mi sie zlozyly to duzo nie dokladam i mam lozeczko turystyczne albo fotelik do auta o szcepionce nie wspomne czemu to wszytsko takie drogie
Wiem o czym mówisz doskonale!
Wrzuciłam tylko cos, co moze komus do gustu przypadnie ;-) To nie było strikte do Ciebie
A to Mojo które Ci sie podoba, jest całkiem fajne. Ja po prostu narazie patrzę za porządniejszą spacerówą, ale gdybym miała kupować parasolę to bym zagłębiła się w Mojo także
Skoro masz dużą spacerówke, to Mojo moze byc super, bo w razie, jak pisałas zimnych pór roku i potrzeby - wsadzisz dzidziusia po prostu wyjątkowo do duzej.
Wogole wiadomo o co mi chodzi?
Kinia mama smoka
Fanka BB :)
widziałam dziś na mieście ten Graco w wersji głębokiej. Dziwnie wygląda.
ale wersja spacerowa całkiem przyjemna.
ale wersja spacerowa całkiem przyjemna.
reklama
Kinia mama smoka
Fanka BB :)
Tak. Głownie ze względu na 3kółka. Jedziemy w wakacje nad morze i chciałam mieć wózek, który poradzi sobie z piachem. Często też chodzę na piechotę na Stare miasto. Tam wszędzie są podjazdy dla dwuśladów. Jakoś sobie radziłam, ale chyba już mi się nie chce szarpać z wózkiem :-)Kinia, a czemu zrezygnowałas ze Slaloma? tylko ze względu na 3 kółka?? A dotykałas go moze?
Wszystkie wózki są zrobione z materiałów z dodatkiem czegoś sztucznego. Ale Jane nie jest w dotyku "plastikowa". Nawet miękka i miła w dotyku.
Z tymi cenami może tak być.Co do Nomadów - wiesz zastanawiam sie czy ta różnica w cenie to nie jest tak jak ktos kiedys wrzucał linka - te polskie wózki kosztuja kilkaset zł u nas, a za granicą te same dwa razy wiecej!
A co z tą budką Kinia nie tak?? Napisz.
Budki są chyba wymiarowo takie same. Tylko w wersji z 2008 są takie dwa okienka po boku. Mi osobiście się to nie podoba. Ta wersja z Niemiec ma całą budkę.
Tu musi być jakiś stary model. Na niemieckim ebay ten z okienkami kosztuje 320 euro, a ten drugi 200 euro.