reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
Ha-anna-ah a jak się sprawdzają te małe kółka? Ty tez musiałaś się przestawić z dużych pompowanych kół, bo w volancie takie są, prawda? ( kiedyś pisałaś, ze złapałaś gumę;-))...mnie prawdę mówiąc też korci taka lekka parasolka, ale po wielkich pompowanych kolach , które mam w bartatinie, to nie wyobrażam sobie tych malutkich plastikowych kółek...:sorry:

Ja takie maleńkie kółka polecam tylko tym, co parasolki potrzebują tyko wtedy jak jadą na zakupy albo z wizytą do babci i łatwiej jest zabrać mały wózeczek.
Jak mój pierwszy synek był maleńki to przestawiłam się na parasolkę bardzo szybko bo trzeba było nosić wózek po schodach. Moja ma dość duże koła jak na parasolkę i wmiarę dobrze się sprawdzała, dlatego jak ktoś chce poprostu zamienić wózek to polecam poszukać takiej na większych kołach. Te maleńki raczej kiepsko się sprawdzają na naszych chodnikach.

Anusiasac ja podobnie jak Hannah mam volanta i mam też taką spacerówke. Na początku podobała mi się, bo była lekka. Ale juz na pierwszym spacerze myślałam, że mnie trafi jak te kółka się tłukły po wertepach, obracały się jak chciały. Miałam wrażenie, że nie jadę wózkiem tylko pcham przed sobą pług:wściekła/y:. Chciałąbym mieć lekką i niewielką spacerówke z dużymi pompowanymi kołami:rolleyes2:.
Poważnie zastanawiam się nad coneco solar. Wybiorę się jeszcze kiedys do hurtowni i sobie pomacam i pojeżdze. Pójdę sama lub z Dominiką, na pewno bez M, bo z nim na spokojnie nic nie oglądne:sorry:.

. Chciałąbym mieć lekką i niewielką spacerówke z dużymi pompowanymi kołami:rolleyes2:.
.
to tak ja ja :tak::tak::tak: ale niestety nie zawsze ma się to, co się chce..:zawstydzona/y: a jeśli chodzi o ten coneco, to mojej koleżance z kolei przeszkadzały w nim pojedyncze kółka z tyłu..nie wiem dokładnie o co chodziło, ale mówiła, że źle się przez to prowadzi...i bądź tu mądry :baffled::baffled:

Keyko coneco to tez jest moj typ,tez teraz mam Volanta ktorego zamierzam sprzedac i kupic wlasnie Solara,bardzo mi sie podoba wyglad,zawsze zaczepiam ludzi w marketach co maja te wozki i wszyscy zgodnie mowia ze sa zadowoleni,jest w nim dlugie siedzisko w razie co do spania co jest wazne no i te koleczka wcale nie tak male jak w zwyklych parasolkach a jesli chodzi o prowadzenie to chyba zaden wozek typu parasolka nie prowadzi sie jak zwykla parasolka, ciezko podjechac pod kraweznik ale to kwestia przyzwyczajenia.

A my narazie bedziemy jeżdziły buzzem, może byc tak że Martynka mając dwa latka nie bedzie chciała sie juz wozić wiec nie inwestuje narazie w parasolke:-)

Miałam iść spać, ale jak zwykle... wróciłam i się byłam zaczytałam... :baffled:

Szukam tez powoli nowej spacerówki, bo ta nasza (cudo niebiańskie w komforcie jazdy dla dzidzi!!) strasznie ciężka!!!! No i trzeba upychac do auta częsciami :-(

Tez sie rozglądam, ale głupieję...
Puszcze Wam innym razem to co wyszukałam.

Narazie idę lulu

reklama
Wiktoria, fajny ten wózek:

• super lekki (5,5kg)
  • pasek na ramię do noszenia wózka złożonego
  • bardzo korzystna cena
  • ładne kolorki (choć jak dla mnie za mały wybór, ale ja wybredna jestem..)
  • dosyć porządna budka jak na parasolkę

Ale:

• ma tylko dwie pozycjie oparcia (czy to wystarcza???)
  • mały kosz (tak wygląda na fotkach)
Ogólnie bardzo mi sie podoba ale jako typowa lekka parasolka. Teraz bym malca do tego na dłużej nie wsadziła, a już wogóle nie o tej porze roku.
Ty Wiktoria myślisz o tym wózku na "potem" czy już teraz??

Do góry